Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 40 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Benim 130 tane otobüsüm olacakta gidip MAN la konuşmucam öyle mi. Ben savaş petrolün yerinde olsam MAN ın şehiriçi otobüs satmamasını bilmeme rağmen genel merkeze gidip konuşurdum. Ya olurdu ya da olmazdı ama şansımı denerdim. 130 değilde 120 otobüs alırdım misal ama gidip MAN almanın yoluna bakardım. Yeter ki istenilsin. Sonuçta bu tekli satış değil ki filo satışı.
Hocam Man Firması Öho Esnafına Araç Satmıyor Artık. Belki Tek Kişi Değilde 1den Fazla Öho Esnafı Manın Kapısını Çalarsa Belki Man Fikrini Değiştirip Öho Esnafınada Araç Verir.Ama Hiç İhtimal Vermiyorum Esnafın Birleşip Manın Kapısına Gideceğini Ve Man Firmasının Fikrini Değiştireceğini.

Aksine yerli üretime ambargo uygulamak lazım. Ne çektiysek bu yerli üretimden çektik.
Tamam 12 Metre Akia Çöpte Yerli Üretim Olan Otokar,İsuzu,Güleryüz Firmasının Ve Mercedes Conectonun Ve Çift Körüklü Ve Çift Katlı Akia Araçlarının Ne Suçu Var.Mercedes Conectoda Yerli Üretime Giriyor.Hatta Man Lions Citylerde Öyle Man Lions City Ankarada Üretiliyor.12 Metreleri Otokar Körüklüler Mercedes Conecto Ve Çift Katlı İhalesi Açıp Akia Ultra DD Almalılardı.Artık İett ninde Yeniden Çift Katlı İşletmesini İsterim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, üslûp konusunda dikkatli mi olsak?
Son 3 sayfayı boşuna gezindik.
Malatyalı, otobüsçü, Yunus59 ve diğer arkadaşlar...
Size söylüyorum; Fury2'nin yazdıklarına cevap verdiğiniz sürece bu ağız dalaşı devam edecek. Cevap veremeseniz de kendi söyleyip kendi duyacak. Lütfen! Memleketin her yerinde gürültü var, hiç olmazsa burası sakin kalsın.

Size söylüyorum; Fury2'nin yazdıklarına cevap verdiğiniz sürece bu ağız dalaşı devam edecek. Cevap vermeseniz de kendi söyleyip kendi duyacak. Lütfen! Memleketin her yerinde gürültü var, hiç olmazsa burası sakin kalsın
* Vermezseniz

• Beğen
Tepkiler: Semih19-1
Yürüyen ,sağlam akialar neden eleştiriliyor acaba ?
Her ne kadar bazı yeni teknolojilere sahip olsa da benim nazarımda bir çekiciliği yok. Tabela sıkıntısını da daha önceden yazmıştım, parlaklık ve boyut yetersizliği vs.

25 metrelik metrobüs ve çift katlı işlerinden devam etmeliler.

Size söylüyorum; Fury2'nin yazdıklarına cevap verdiğiniz sürece bu ağız dalaşı devam edecek. Cevap veremeseniz de kendi söyleyip kendi duyacak. Lütfen! Memleketin her yerinde gürültü var, hiç olmazsa burası sakin kalsın.
Boş yapıyorsun taraflı davranıyorsun. Hatalı olan ben değilim onlar.

• Beğenmedim
Her ne kadar bazı yeni teknolojilere sahip olsa da benim nazarımda bir çekiciliği yok. Tabela sıkıntısını da daha önceden yazmıştım, parlaklık ve boyut yetersizliği vs.

25 metrelik metrobüs ve çift katlı işlerinden devam etmeliler.
Karsan faciasından kat be kat iyidir bence Akia'lar. Karsan Bredamenairibüsler ise İETT'nin aldığı en kötü otobüslerden biri. 2012 Otokar'ların sayısı Bredalardan fazla olmasına rağmen Bredalar da daha çok kayıp var.

Karsan faciasından kat be kat iyidir bence Akia'lar. Karsan Bredamenairibüsler ise İETT'nin aldığı en kötü otobüslerden biri. 2012 Otokar'ların sayısı Bredalardan fazla olmasına rağmen Bredalar da daha çok kayıp var.
Ama şahsen körüklü breda lar bana daha iyi geliyor 2012 conecto g mi karsan mı deseniz karsan derim hem iç yalıtımı iyi hem de rahat 2012 conecto da içe çok ses gidiyor

Ama şahsen körüklü breda lar bana daha iyi geliyor 2012 conecto g mi karsan mı deseniz karsan derim hem iç yalıtımı iyi hem de rahat 2012 conecto da içe çok ses gidiyor
Yalnız "SOLO KÖRÜKLÜ KARSAN." 'lar daha dandik "SOLO KÖRÜKLÜ CONECTO." 'lar daha sağlam kaliteli ve konforlu uçak gibi motor sesleri fazla içeriye gelmiyor.🤝🤝🤝😮😮😮😀😀😀🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷🌹🌹🌹❤️❤️❤️🧿🧿🧿★★★

Son düzenleme:
Ama şahsen körüklü breda lar bana daha iyi geliyor 2012 conecto g mi karsan mı deseniz karsan derim hem iç yalıtımı iyi hem de rahat 2012 conecto da içe çok ses gidiyor.
Körüklü Karsan lar ın man motoru zaten sessiz normalde.Ama bakım yapmadıkları için motor sesi Allaha emanet şuan çoğunun.Geçen K-1586 ya bindim çok bakımlıydı.Motoru düzgün ve sessiz çalışıyor.Bazı insanlar biniyor sonra motor çok gürültülü olunca diyor bunlar çok gürültülü.Oysaki bakım yapsalar araçların motorunu özellikle,bindiğim K-1586 daki gibi düzgün ve sessiz çalışır.Konfora gelecek olursak da bencede Karsanların koltuk dizilimi daha iyi ve grammer koltukları daha rahat ama grammer koltuklar karsanın üretimi değil zaten.Conectonun koltukları daha kötü bence de.O koltuklar mercedes in üretimi yani konforsuz geliyor bana bindiğimde.Ama yokuşta herşey tam tersi olduğunu da eklemeliyim. Mercedes motorlu otobüsler kadar iyi yokuş çıkan görmedim.Kısacası Körüklü karsanlar bakımlı ise körüklü conectolardan bencede daha iyi daha konforlu.Bir şey daha ekleyeyim. Tüm conectolar da arka motor önü 4 lüler inanılmaz dar.Her binip oraya oturduğum da ayaklarımı yukarıya çekmek zorunda kalıyorum karşimdakine deymek zorunda kalmayım diye.Yeni conectolar da da öyle.Conecto modelinde orası bir düzeltilemedi zaten bir tek ben eleştirdim bunu galiba nedense başka görmedim.Mercedes in de çok eksikleri var yani mercedes i öyle böyle övenler var ki herşeyden üstün gibi anlamıyorum ama fikirlerine saygı duyuyorum.

Son düzenleme:
Körüklü Karsan lar ın man motoru sessiz.Ama bakım yapmadıkları için motor sesi Allaha emanet şuan.Geçen K-1586 ya bindim çok bakımlıydı.Motoru düzgün ve sessiz çalışıyor.Bazı insanlar biniyor sonra motor çok gürültülü olunca diyor bunlar çok gürültülü.Oysaki bakım yapsalar araçların motorunu özellikle,bindiğim K-1586 daki gibi düzgün ve sessiz çalışır.Konfora gelecek olursak da bencede karsanların koltuk dizilimi daha iyi ve grammer koltukları daha rahat ama grammer koltuklar karsanın üretimi değil zaten.Conectonun koltukları daha kötü bence de.O koltuklar mercedes in üretimi yani konforsuz geliyor bana bindiğimde.Ama yokuşta herşey tam tersi olduğunu da eklemeliyim. Mercedes motorlu otobüsler kadar iyi yokuş çıkan görmedim.Kısacası Körüklü karsanlar bakımlı ise körüklü conectolardan bencede daha iyi daha konforlu.
Grammer Alman Koltuk Üretici Markası Aynı Zamanda Şoför Koltuğuda Üretiyor Şoför Koltuklarını Mercedes,Otokar,Bmc,Isuzu Ve diğer Markalar Grammer Marka Şoför Koltuğunu Tercih Ediyor.Mercedes Şehirlerarası Olan Travego Ve Tourismo Otobüslerinde Isri Veya Grammer Marka Şoför Koltuğu Seçenekleri Var Mal Sahibinin İsteğine Kalmış Conectolarda İse Tek Grammer Kullanılıyor.İETT Şoförleri Genelde Körüklü Karsanların Frenleri Conectodan Daha İyi Olduğunu Söylüyorlar Bakımlarına Önem Verseler Çiçek Gibi Olur Araçlar.Sağlamlık Konusunda Mercedes Bence Ama Körüklü Karsanlarda Güzel Bence.Sizinde Değerli Fikirleriniz İçin Teşekkür Ederim.

Son düzenleme:
Ulaşım park da artık BMC ağırlıklı çalışıyor. Demek ki breda lar cok sağlam araçlar değiller
Bildiğim Kadarıyla Karsan Artık Bredamenarinibus Üretmiyor Ortaklıkları Bitti Sanırsam.Türkiye Piyasadında Artık Breda Yok.Onun Yerine Artık İtalyan İveco Var Otokar Firmasıyla Türkiyede Ortak Oldu.Aynı Zamanda Sakarya Fabrikasında İveco Markasıda Üretilecek.Türkiyede Tercih Edilir mi Bilmiyorum Ama Belki O’da Man Gibi Sadece Belediyelere Satış Yapar İlk Başta Diye Düşünüyorum.Bursada Crossway Modeli İstanbulda İse E-way Modeli Test Edilmişti

• Beğen
Tepkiler: Autobus
Bildiğim Kadarıyla Karsan Artık Bredamenarinibus Üretmiyor Ortaklıkları Bitti Sanırsam.Türkiye Piyasadında Artık Breda Yok.Onun Yerine Artık İtalyan İveco Var Otokar Firmasıyla Türkiyede Ortak Oldu.Aynı Zamanda Sakarya Fabrikasında İveco Markasıda Üretilecek.Türkiyede Tercih Edilir mi Bilmiyorum Ama Belki O’da Man Gibi Sadece Belediyelere Satış Yapar İlk Başta Diye Düşünüyorum.Bursada Crossway Modeli İstanbulda İse E-way Modeli Test Edilmişti
Iveco streetway zaten otokar kent in aynısı. Bildiğim kadarıyla yurt dışına iveco streetway ihracatı gerçekleştiriliyor,iç piyasaya da otokar kent satılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Otobuscuu
fury banlanmamışmıydı?

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar