Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 59 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• #1,161
B-1745 kodlu TCV Karat L 27SE hattında seferlere geri dönmüştür.
A-1720 kodlu TCV Karat L 97GE hattında seferlere geri dönmüştür.

• #1,168
B-1745 34HY6741 plakalı 2012 model TCV L Karat CNG olan aracını 34HO2562 plakalı büyük ihtimalle Çorum çıkması 2018 Model Akia Ultra LF12 ile değiştirmiştir.
Kaynak:Sevdam.İstqnbul

• Beğen
Tepkiler: Autobus
  • #1,173
Yerine gelen akia çok güzel bu arada A-065 in yeni akia aracı gibi arkası sarı ve içi de çok güzel deneyeceğim yakında
Yakın zamanda İstanbula gelen 2017 akia ultra lf 12 lerden C102 kapı kodlu aracı deneyimledim aracın durumu içler acısı savaş petrol temsası bile daha iyi durumdadır ama bu biraz da bakıma dayalı galiba.

• #1,177
Yakın zamanda İstanbula gelen 2017 akia ultra lf 12 lerden C102 kapı kodlu aracı deneyimledim aracın durumu içler acısı savaş petrol temsası bile daha iyi durumdadır ama bu biraz da bakıma dayalı galiba.
Herşey bakımdan kaynaklı bakarsan 2013 Procity bile çok iyi olur umursamayıp aracın içinden geçersen Conecto bile hurda olur herşey bakıma dayalı

• #1,178
A-1720 bir an yeni araç aldı sanmıştım. HO plakayı görünce. Bugün o plaka yine TCV'nin plakası oldu.

A-1830'u takip ediyorum bir yandan da. Acaba yeni araç alacak mı? Çünkü araç sürekli farklı farklı yerlerde.

• Beğen
Tepkiler: Emirinho10
  • #1,179
A-1720 bir an yeni araç aldı sanmıştım. HO plakayı görünce. Bugün o plaka yine TCV'nin plakası oldu.

A-1830'u takip ediyorum bir yandan da. Acaba yeni araç alacak mı? Çünkü araç sürekli farklı farklı yerlerde.
Elbette alacaklar ama vakti gelince tabi ki

Konu görüntüleyen kullanıcılar