Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 80 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• #1,581
Konu dışı ama ÖHO'nun eylemi bitti. Araçlar seferlere geri döndü.

Şunu not aldım, Kentiçi Katlı ÖHO, Mavi Marmara'nın Bazıları, CNG'li Cobra'lar (Şirket Adını Unuttum) bu eyleme katılmadı.

• #1,584
C-076 2022 Model Güleryüz Cobra GD272LF olan aracını 0 KM 2025 Model Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
C-107 2022 Model Güleryüz Cobra GD272LF olan aracını 0 KM 2025 Model Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
Bu araçların sahipleri aynı kişiye ait olabilir o yüzden aynı araçtan almış olabilirler ne diyim tekrardan hayırlı ve uğurlu olsunlar.🤝🤝🤝😀😀😀🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿

• #1,586
Konu dışı ama ÖHO'nun eylemi bitti. Araçlar seferlere geri döndü.

Şunu not aldım, Kentiçi Katlı ÖHO, Mavi Marmara'nın Bazıları, CNG'li Cobra'lar (Şirket Adını Unuttum) bu eyleme katılmadı.

Mavi Marmara Ulaşım A.Ş'den sabah 400A 418 ve 448 hatlarındaki tüm araçlar sabah 2 servis çalışmadılar. Sadece 400A hattından A-962 çalıştı. Öğlen anlaşma sağlandıktan sonra tüm araçlar çalışmaya başladı. Eğer 400A, 401, 401T, 429A, 448, 458 hatlarındaki tüm araçlar sadece ve sadece 1 saat bile çalışmasaydılar ortalık ayağa kalkacaktı. Bu geciken ödemeler 5 6 ay geciken ödemeler değil öncesi'de var. Eski dönemden kalma geciken ödemeler var.

• Beğen
Tepkiler: Emirinho10
  • #1,594
Siteye daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama İstanbul ÖHO'de B-016, 4.Nesil BMC Belde CB olan aracını 2.el Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Kaynak: Güncel Ulaşım Web sitesi.

İstanbul ÖHO'deki 4.Nesil BMC Belde CB'lerin sayısı 26'ya düşmüştür.

Konu görüntüleyen kullanıcılar