Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 53 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• #1,050
C-184 bugün Kadıköy de gördüm araç 2017 model Mercedes benz conecto ile devam ediyor geçen sayfalarda araç değişti yazıyorsu dün sabah otobüs ile işe giderken c-028 gördüm ısuzu citiport ile devam ediyor o da aracaı değişmemiş

• #1,057
C-184 bugün Kadıköy de gördüm araç 2017 model Mercedes benz conecto ile devam ediyor geçen sayfalarda araç değişti yazıyorsu dün sabah otobüs ile işe giderken c-028 gördüm ısuzu citiport ile devam ediyor o da aracaı değişmemiş

Hayırlı olsun diye yazdığım her araç pat diye servise başlamıyor. Ayrıca'da ben araç servise başladı diye birşey yazdığımı hatırlamıyorum? Şunu bir öğrenemediniz gitti. Ödemesiydi noter işlemleriydi kredisiydi vs bir sürü işlemleri var hepsi tamamlandıktan sonra yeni araç çalışmaya başlıyor. Ayrıca ödemesi yapılan aracın üretimi başlıyor her otobüs fabrikası parayı veren mal sahibine pat diye anında otobüsü teslim etmiyor parasını verdikten sonra üretimi başlıyor. Araçların. Ben ödemesi yapılan araçların paylaşımını yapıyorum hayırlı olsun diye paylaşıyorum. Bu araçların hemen servise başladığı anlamına gelmiyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Emirinho10
  • #1,059
Mesela A-880 buna örnek. Aracını değiştirdi. Seferlere daha başlamadı. Önce hazırlıkları yapılıyor. (Muayene, validatör, sinyal, boyama, tabela vb.).

• 100
Tepkiler: MALATYALI
  • #1,060
Her araç anında değişmiyor ki adam aracı satın almak için para veriyor araç üretiliyor notere gidiyor muayeneye giriyor validatör takılıyor sarıya boyanıyor tabelalar kuruluyor.Yani araç şoförü aracı değiştirmiştir ama yeni aracı gelene kadar eskisi ile devam eder ha eğer ki devam edecek durumda değilse o araç yatar şoför de başka bir araçta yeni aracı gelene kadar çalışır bu kadar basit.

• 100
Tepkiler: MALATYALI

Konu görüntüleyen kullanıcılar