Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Savaş Petrol çıkması olan Temsa Avenue LF'ler, hatsiz olarak ve yüksek ihtimalle FSM Demirbaş Otomotiv tarafindan adetli olarak satılığa çıkartılmıştır. Kaynak: @halkulasim İnstagram sayfası hikayesi.
Eğer Otokar Kent LF'ler de Kent C gibi makyajlanırsa çok şık bir araç olacaklardır ve tasarımlarıyla Mercedes-Benz yeni Conecto ve Akia Ultra LF12'lere fark atacaklardır.
Ek olarak bir ara Otokar Sultan Maxi City'in de makyajlandığı söyleniyordu ancak henüz böyle bir şey görülmedi. Otokar Sultan Maxi City'ler, tam alçak tabanlı araçların zorlanacağı yüksek rakımlı taşra hatları için gayet ideal araçlar.
Yaşını doldurmak üzere olan A bölgesi ÖHO araçları;
A-160:Otokar Kent 290H 2011 Model
A-252:Temsa Avenue LF 2011 Model
A-271:Otokar Kent 290LF 2011 Model
Bunlar da seneye araçlarını kesin olarak değiştirmek zorundalar.Bakalım yeni araçları ne olacak.
Dün akşam 18.30'da Küçüksu İskelesi'nin önünde tabela kapalı bir şekilde gördüm. Orası 14R'nin son durağı. İlk kez 14R'de Uzay Kasa olacak eğer 14R ise.
Bu dediğin araçların çoğu Alibeyköy bölgesi için söylüyorum
B-1509 B-1838 Harici Sefere başlayan araç yok
Değişecek araçlar yerine şuanda İETT sefer atıyor Alibeyköy bölgesinde
O savaşın eski araçlarını satılığa çıkarmaya kim izin verdiyse ben hiçbişey demiyorum başka bir şehire gitse bile eziyet çöp o arabalar kaç tane kaza geçirdi o araçlar kaç kez yanma tehlikesi geçirdi ayıp gerçekten
O savaşın eski araçlarını satılığa çıkarmaya kim izin verdiyse ben hiçbişey demiyorum başka bir şehire gitse bile eziyet çöp o arabalar kaç tane kaza geçirdi o araçlar kaç kez yanma tehlikesi geçirdi ayıp gerçekten
A-9 bölgesindeki A-411 ve A-417 BMC Procityler kaç model? 2011 mi 2012 mi keşke en yakın zamanda bunlar da gitse. Bölgedeki en dökük araçlar bunlar. A-390’ın 2012 model Otokarı hiç rahatsız etmiyor bu araçlar ediyor. Otokar kalite farkını ortaya koyuyor.