Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 68 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• #1,342
Fotoğrafı paylaşmak yerine niye milleti merakta bıraktığınızı anlamış değilim cidden🙄

Araç eski aracı ile çalışıyor arkadaşlar henüz yeni aracı ile başlamadı yeni araç baraj yolunda çekim @ist_bus

1000088270.jpg

• #1,344
Çekimi yapılmış paylaşılmıyor sanki paylaşınca bomba atacaklar size🙄

• #1,346
Çekim kendimin değil başkasının fotoğrafını paylaşmaya da çekiniyorum.

Her bilgi paylaşımında @ist_bus etiketlemesini biliyorsun ama.

İkiniz her zaman beraber hareket ediyorsunuz burada paylaşım yaparken şimdi işine gelmedi diye başkasının fotoğrafı paylaşmaya da çekiniyorum mu oldu?

Neyse öyle olsun birşey demiyorum kendi halinize bırakıyorum sizi👍

• Beğen
Tepkiler: Semih19-2
  • #1,348
B-1736 2012 model Güleryüz Cobra GD272LF olan aracını 0 KM Otokar Kent 290LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.

• #1,349
A-1717 2012 Model Güleryüz Cobra GD272LF olan aracını 0 KM 2025 Model Otokar Kent 290LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.Böylelikle bölgede hiç eski kasa Güleryüz Cobra GD272LF kalmamıştır

• #1,355
C-1643 2012 Model Temsa Avenue LF olan aracını 0 KM 2025 Model BMC Procity TR Plus ile değiştirmiştir.Hayirli olsun.

• Beğen
Tepkiler: MALATYALI
  • #1,360
C140 2025 otokar olmuştur.
Vay beee gerçekten çok şaşırdım vallaha geçmişte anadolu yakasında "OTOKAR KENT 290H." marka model otobüslerden en fazla bu bölgede vardı şimdi ise yıllar sonra 2. "OTOKAR KENT LF." marka model otobüsü C.140 satın almıştır inşallah "2.BÖLGE." 'de ve anadolu yakasındaki diğer "ÖHO." bölgelerinde ise daha çok fazla "OTOKAR KEN LF." satın alınır.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar