Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 72 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• #1,421
C-1061 2023 Model Isuzu Citiport olan aracını 0 KM 2025 Model Otokar Kent 290LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri
Bu iletiyi üçüncü kez iletmek zorunda kalıyorum çünkü; daha önce ilettiklerim sistemsel sorunlar nedeniyle forumdan silinmiş. Daha öncekini okuyup da bu iletiyi tekrar gören arkadaşların affına sığınıyorum bu sebeple.

2 yıllık bir araçtan neden vazgeçer insan? Daha önce duyduğum bir bilgi; ISUZU'nun İstanbul yolları için fazla narin olduğu yönündeydi. Uzun vadede masraflı oluyormuş. Bunu C-1027'nin şoföründen duymuştum. Bu bilgi doğru mudur ve C-1061'in araç değiştirmesinin bununla ilgisinin olup olmadığını bilen var mıdır?

İyi pazarlar.

• #1,424
Ben başka otobüsteydim son anda fark ettim Dudullu mezarlıkların orda cadde üzerinde park halinde idi

• #1,432
Birde bölgedeki şoförleri anlayamıyorum Mercedes otokardan daha uygunken neden Otokar alıyorlar Mercedes almıyorlar aklım almıyor 🤷.

• Beğen
Tepkiler: MALATYALI
  • #1,438
C035 in yeni aracı makyajsız İsuzu Citiport dur aracı instagram da gördüm plakası 34NCD474 tür bilginize.

• #1,439
Bugün 98S-1 hattında A-171 vardı. Bu grubun aracı değildi sanırım gördüğümü hiç hatırlamıyorum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar