Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 73 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• #1,441
Birde bölgedeki şoförleri anlayamıyorum Mercedes otokardan daha uygunken neden Otokar alıyorlar Mercedes almıyorlar aklım almıyor 🤷.
Çünkü otokarın bir albenisi var ama mercedesin önündeki yıldızdan başka bir albenisini söyleyin, hele o arka stop tasarımı nedir öyle bi mercedese yakışan tasarım mı

• #1,443
Çünkü otokarın bir albenisi var ama mercedesin önündeki yıldızdan başka bir albenisini söyleyin, hele o arka stop tasarımı nedir öyle bi mercedese yakışan tasarım mı
Conecto'nun katledildiği doğrudur ama bunlar son derece konforlu ve rahat araçlar. En çok Otokar'ı seven biri olarak Mercedes'in de her yere yayılmasını isterim.

• Beğen
Tepkiler: Ulaşımmerakı
  • #1,444
Gerçekten Otokar ile Mercedes'i mi kiyasliyoruz Mercedesin tasarımı Otokara her türlü bin basar albeni diyorsanız Mercedes'in albenisi daha üstte kalite diyorsak Mercedes önde Otokar hangi alanda önde Mercedesten acaba birde üstüne Otokar pahalı 😂

• Beğen
  • #1,445
Gerçekten Otokar ile Mercedes'i mi kiyasliyoruz Mercedesin tasarımı Otokara her türlü bin basar albeni diyorsanız Mercedes'in albenisi daha üstte kalite diyorsak Mercedes önde Otokar hangi alanda önde Mercedesten acaba birde üstüne Otokar pahalı 😂
Katılıyorum ama otokarın çok alınmasının sebebi galiba bayi indiriminden dolayıdır ama bende olsam Mercedes tercih ederim özellikle yakıt konusunda baya tasarruf sağlıyor

• Beğen
  • #1,446
İzmir'de Otokar ile Mercedes'i kıyaslama fırsatımız çok oldu. Otokar'ın bazı sıkıntıları olsa da şu anki Conecto modeline göre çok önde olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Conectoların süspansiyonu ciddi düzeyde zayıf, İzmir yollarında daha şimdiden mahvoluyor araçlar. Yolcu konforu da haliyle düşük oluyor, trimleri de çok sallanıyor. Yakıt deposunun ve kaloriferlerin yerleşimi büyük tasarım hataları içeriyor. 2025'te gelen mavilerde feci montaj hataları var. Otokarlar ise başta 2021'de ihaleyle alınanlar olmak üzere muazzam bir süspansiyona sahip, bozuk yollarda hiç bana mısın demiyor araçlar. Büyük bir tasarım hatası da yok, tüm koltukları geniş. Mercedes kadar olmasa da Otokar'da da montaj hataları olabiliyor. Conecto'nun önde olduğu noktalar sessizliği ve şoför konforudur, kalan tüm kısımlarda Otokar'dan geride. Ses olarak şu anki Conectoları daha çok sevsem de Otokar'ın hakkını yememek gerekli. Maalesef Conecto 3, Citaro C2'ye göre muazzam düzeyde kısılmış bir model.

• #1,448
Sadece Anadolu:

C-1604 - C-1776: 19S

O-1118 - O-3225: 17

C-531: 19F

M-2332: 19Y

O-3119: 14ÇK

C-245 - C-498 - C-506 - C-509 - C-510 - C-511 - C-512 - M-2283: 10

O-1167: 17L

O-3176: 17S

C-1555: 129T

M-2368: 10B

M-2212: 19FB

• #1,451
Otokarın çok tutulmasındaki bir diğer sebep model değişikliğinden dolayıdır benim tahminimce bu kasa otokarlar yani 2009-2025 kasa otokar daha üretilmeyecek yeni kasaya geçecekler elde kalan tüm araçlarada abanıyolar fiyatıda iyidir tahminimce

Gerçekten çok güzel kasaydı yeni modeller özellikle isuzunun makyajlanmış hali bayağı bi berbat yakın zamanda temsa piyasadan ufak ufak silinir kalan arabalar devam eder

Mercedes bu rutinde devam eder makyaj gelmez şu an o kasaya

Cobrada yarın bi farını büyütür yeni model yaptık der devam eder o kasayla

Bmc başarılı yüksek satışlar yapıyo 2025 modeli efsane aracın inanılmaz iyi ben çok beğendim ön taraf daralmış şöför kabini için

Akia nın yerinde olsam iett ye sattıgı modeli öhoyada satardım güzel arabalar bence

• #1,452
Isuzu niye berbat mesela üstelik makyajlı kasadan söz ediyorsun

Ayrıca şunu demeden de geçemicem birileri otokar kent modeline makyajlansın makyajlansın diyordu alın gördünüz mü makyajlandı şimdi daha mı iyi oldu? Ben otokar kentleri çok seviyordum ama makyajlanmış kent modelini pek sevemicem gibi görünüyor

Çünkü otokar kent öyle bir tasarlanmış ki yıllar geçse o tasarım sırıtmaz aynı şey gibi düşünün iettnin capacityleri gibi düşünün yani bir eşsizlik bir mükemmelikle tasarlanmış gibiler iettnin otokar kent modelinin içine girince insanın içi açılıyor öyle ferah, sonra mesela girişte üstteki köpek balığı diye tarif ettiğim şık led aydınlatma harika görünüyor, uzun lafın kısası ben otokar kentleri gerçekten seviyorum

• #1,453
far değiştirerek kasa değişimi olmaz hiçte yakışmamış ayrıca novocıtı life plus modelinin farlarından takılmış en sevdiğim araç ısuzuydu benim ama o makyaj dedikleri modelle sınıfta kaldı benim için şahsi konuşuyorum ben kimse bana katılmak zorunda değil

• #1,454
Sadece far değişimi yaptılar, ayrıca far tasarımları güzel ama sadece onunla kalınca olmuyor işte dediğin gibi bende yakıştıramadım bu durumu ısuzuya

• #1,456
Otokarın çok tutulmasındaki bir diğer sebep model değişikliğinden dolayıdır benim tahminimce bu kasa otokarlar yani 2009-2025 kasa otokar daha üretilmeyecek yeni kasaya geçecekler elde kalan tüm araçlarada abanıyolar fiyatıda iyidir tahminimce

Gerçekten çok güzel kasaydı yeni modeller özellikle isuzunun makyajlanmış hali bayağı bi berbat yakın zamanda temsa piyasadan ufak ufak silinir kalan arabalar devam eder

Bmc başarılı yüksek satışlar yapıyo 2025 modeli efsane aracın inanılmaz iyi ben çok beğendim ön taraf daralmış şöför kabini için

Akia nın yerinde olsam iett ye sattıgı modeli öhoyada satardım güzel arabalar bence
Mercedesin de seneye kasa değiştirmesi bekleniyor sadece conecto değil travego ve tourismo da da bekleniyor çünkü her bir kasanın 10 yıl süresi var mercedeste en son da 2016 da değiştiği için seneye bekleniyor.

• #1,458

Otokarın fiyatı Mercedesten pahalı yani fiyatı hiç de iyi değil ama şoförler alıyor işte

• #1,459
Belediyeler de otokar' ı daha çok tercih ediyor, geçmiş yıllara kıyasla mb alan belediyelerde azalma var nedense...

Konu görüntüleyen kullanıcılar