Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün C1835 kapı kodlu citiportta dikkatimi bazı şeyler çekti aracın kokpiti 2024 citiportlara göre değişikti ve araba da adas özellikleri vardır sanırım araba 2023 model ihracat için üretilen citiportlardan biri
A-116 2016 Model BMC Procity olan aracını kesin olarak 0 KM 2025 Model Makyajlı Isuzu Citiport ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri
Böylelikle İstanbul'daki hem ilk 2025 Model hemde ilk makyajlı kasa Isuzu Citiport olmuştur.
Az önce Küçükçekmeceden metrobüsle geçerken Küçükçekmece yanyoldaki Isuzu yerinde gördüm. Önü yarım siyah yarım sarı. Kodu vardı ama metrobüsün hızından dolayı okuyamadım
Az önce Küçükçekmeceden metrobüsle geçerken Küçükçekmece yanyoldaki Isuzu yerinde gördüm. Önü yarım siyah yarım sarı. Kodu vardı ama metrobüsün hızından dolayı okuyamadım
C-168 2021 Model Güleryüz Cobra GD272LF olan aracını 0 KM 2025 Model Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
C-310 2018 Model Güleryüz Cobra GD272LF olan aracını 0 KM 2025 Model Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
Tamamdır tekirdağın komşu ilçelerinde silivri ve çatalca da halen yüksek tabanlı çatalca olarak sultan maxi city ( a-1060 ) ve silivri de bmc belde 46 kişilik ( a-892 ) halen kullanılıyor bence değişebilir mal sahipleri bakalım hangi araç alacaklar o var bide takas bakımında satılık bakımında