Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett/Öho'da Eskiden Veya Şuan Da En Sevdiğiniz Kodlu Araç Ne/Neydi? | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett/Öho'da Eskiden Veya Şuan Da En Sevdiğiniz Kodlu Araç Ne/Neydi?

emreunel159

Paylaşımcı Üye
Arkadaşlar burada Bölge değiştirmeden önceki hali veya şuanki hali veya eski dönemlerde çalışırkenki kapıkodlarıyla Görsel olacak şekilde paylaşım yapalım böylece herkesin otobüs zevkini öğrenmiş oluruz 😁

• Beğen
Tepkiler: yuSuF ve İettci
Ben başlıyorum. Sarıya dönmeden ve bölgeler çorba olmadan önce A-18xx grubun sabit güzel bir şekilde HT20-76O-89S-MR10-97GE gibi hatlarda çalışırkenki zamandan gelecek. A-1870 Connectosu. Eskiden çok güzel araçtı ve detaylıydı bu bölgeye göre. Ön tekerleğinin üstünde italik conecto yazısı olsun, ön jantında mora boyanmış Mercedes-Benz logosu olsun baya hoş, güzel araçtı. Maalesef bölge değiştirdikten sonra boş günümde sırf meraktan dolayı gezmek için 41ST hattında çalışırken görmeye gittim ve bindim. Maalesef dış görünüşü olarak eski halinden eser yoktu. Hayal kırıklığı yaşamıştım.

50010032352_7d7f17468f_o.jpg

20151213131600-ff975a28-me.jpg

Şuanki sevemediğim güncel hali:

54206466046_1306909ed7_c.jpg

Görsellerin KAYNAKLARI: 1 ve 3- Güncel Ulaşım - Hüseyin Keskin 2- bus-pics

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: yuSuF ve İettci
Kesinlikle 2 aracı da muazzam olan az sayıda öho araçlarından biri bana göre A-200

Eski aracı olan BMC Belde'ye de küçükken çok binmiştim ve en sevdiğim araçtı şimdi ki Güleryüz Cobra aracı da bölgesindeki en sevdiğim Cobra'dır.

İETT olarak özellike B5196

Bu aracın bende hatırası/anısı var maalesef. Eskiden yaklaşık 1 kaç yıl önce deli gibi hoşlandığım bir hanımefendiyle üniversite çıkışında durakta beklerken ikimizde HS2 hattında Avcılar yönünde aynı bu araca binmiştik ve denk gelmiştim. O gün eve gidene kadar midemde kelebekler uçuşuyordu. Yaklaşık 6 ay öncesine kadar her gün bu aracın hangi hatta çalıştığını takip ettim, bölgeme geldiği günler işime yaramasa bile gidip binmiştim. Uzun lafın kısası ne o hanımefendi kaldı ne de bu araca olan merakım. Bir gün durakta beklerken denk gelirsem beni maziye götürecek bir araç. Bana güzel duygular yaşamama sebep olduğun için teşekkürler B5196

579724.jpg

Bir süre web site şeklinde bile kaydını tutmuş olduğum araçtır kendisi

Ekran görüntüsü 2025-06-24 211323.png

Görselin Kaynak: busphoto.eu

O1257 favorimdir . Taa bu araçla lise ilk sınıf zamanlarımda tanışmıştım . Bilmiyorum halen öyle mi fakat diğer çalışan Otokarların yanında daha farklı duruyordu . Özellikle aklımda kalan özellikleri :
Bindiğim ilk reklam panoları duran Otokardı
Sileceklerinde sarı etiket vardı
Frenleme yaparken belkide arızadır bilemem ama değişik bir ses yapıyordu . Ama çok hoşuma gitmişti o zaman
Ayrıca motor sesi diğer araçlardan daha gür geliyordu .
Uzun zamandır binmiyorum . Denk gelirsek aşkımla 😍 fotoğrafını atarım

M4523 çünkü;

89K hattı bildiğiniz gibi tamamen öho hattı ve 2 3 yılda bir ya da 2 kere İETT hattı geliyor.Ben 89K hattına en son 13 yaşında binmiştim ondan sonra sadece 2 kere gelmişti fakat o güne kadar.O gün awm ye gitmek için otobüs bakarken birden 89K hattında M4523 ü gördüm kendi içimden yanlış hattı mı girdiler diye düşündüm durağa çıktım ve beklemeye başladım birde baktım ki 89K hattında M4523 geliyor o an o kadar mutlu oldum ki keşke son durağa gitseydim ama o gün işim vardı tesadüf o ki.

O gün gelen M4523 ten sonra 89K hattına tam 1 yıl sonra bir tane körüklü karsan geldi ve o günden beri hiç körüklü gelmedi o yüzden bende M4523 un yeri çok ayrıdır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar