Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett Otobüslerinde Wi̇fi̇ | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett Otobüslerinde Wi̇fi̇

SG-220

Aktif Üye
Önceden kendi internet paketimiz olmasına gerek kalmadan yani mobil veriyi açmaya gerek kalmadan direkt olarak bağlanabiliyorken artık İstanbul Senin üzerinden girmeyi şart koştuklarını gördüm. İyi ama İstanbul Senin internetle çalışıyor ya hani? Paketi olmayanlar ne yapacak nasıl yararlanacak bu hizmetten?

Sürekli olarak ben yaptım oldu kafasındalar anlamıyorum. Artık hangi birisini sayacağımı şaşırdım.

Önce başka bir otokar da wifi ye giremedim. Sonra başka bir otokar da da aynısı olunca o zaman ayıktım ya dedim ki bunlar bana İstanbul Senin'i şart koşuyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Şöyle tavsiye vereyim, Kamuya açık hiçbir ücretsiz Wi-fiye bağlanmanızı tavsiye etmem. Kurumun ne olduğu farketmeksizin ücretsiz Wi-filerden kaçın

• Beğen
  • 100
Tepkiler: Beykozlu ve Rime
Güvenliği düşük seviyede tutulmuş, önemsenmemiş Ücretsiz Wifilerde MITM(Man-in-The-Middle) saldırılarıyla şifreleriniz, bilgileriniz çalınabilir. Bu yüzden internetsiz dolaşın ama bilmediğiniz, güvensiz ücretsiz wifilere bağlanmayın

Konu görüntüleyen kullanıcılar