Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En sevdiğim tabela Citaro'lara ihanet edeceğim ama Karsan Bredamenarinibus Avancity S Plus'ların renkli tabelası. (ismini bilmiyorum tabelanın) 2017-2019 yılları arasında 15F hattındayken çok güzel görünüyordu Karsan'lar. Tabelası bile buna büyük bir etken.
En sevdiğim tabela Citaro'lara ihanet edeceğim ama Karsan Bredamenarinibus Avancity S Plus'ların renkli tabelası. (ismini bilmiyorum tabelanın) 2017-2019 yılları arasında 15F hattındayken çok güzel görünüyordu Karsan'lar. Tabelası bile buna büyük bir etken.
İlk defa 132’nin tabelasında Tepeören (turuncu)
Pendik-Okan Üniv. (Beyaz) yazdığını gördüm
bir de hayal görmediysem 132-1 tabelasında Akfırat Evleri-Kartal Metro yazıyordu
Normalde sadece hat no ve gidilen yönün yazması gerekli metrobüstekine benzer şekilde. Neden halen iki yönü de yazıyorlar saçma bir şekilde anlamak güç.