D Das Auto Paylaşımcı Üye Perşembe saat 21:14'de #1 İett ve İstanbul Metro A.Ş.'nin %100 Elektrikli Çin Malı Metrobüsü ile ilgili mesajları buraya yazalım lütfen. Moderatör tarafında düzenlendi: Dün 23:31 da Tepkiler: Beykozlu, yuSuF, İettci ve 1 kişi daha
İett ve İstanbul Metro A.Ş.'nin %100 Elektrikli Çin Malı Metrobüsü ile ilgili mesajları buraya yazalım lütfen.
Rime Moderatör Moderatör Dün 23:32 da #2 @İettci @emreunel159 @Das Auto @Beykozlu Konunun İsmi değişmiştir. Tepkiler: Beykozlu, İettci ve emreunel159
Rime Moderatör Moderatör Bugün 01:41 #4 Das Auto' Alıntı: İett ve İstanbul Metro A.Ş.'nin %100 Elektrikli Çin Malı Metrobüsü ile ilgili mesajları buraya yazalım lütfen. Ekli dosyayı görüntüle 71386 Genişletmek için tıkla ... Bundan alındımı en son test amaçlı bitane alınmıştı? 10 Tane alınacak denmişti son durum nedir? Tepkiler: emreunel159 ve Beykozlu
Das Auto' Alıntı: İett ve İstanbul Metro A.Ş.'nin %100 Elektrikli Çin Malı Metrobüsü ile ilgili mesajları buraya yazalım lütfen. Ekli dosyayı görüntüle 71386 Genişletmek için tıkla ... Bundan alındımı en son test amaçlı bitane alınmıştı? 10 Tane alınacak denmişti son durum nedir?
emreunel159 Çaylak Çaylak Bugün 12:20 #5 Benim bildiğim Zincirlikuyu yokuşunu çıkamadığı için iptal olmuştu. Canlı olarak gözle görmüştüm deneme yaparken güzel duruyordu Tepkiler: İettci ve Rime
Benim bildiğim Zincirlikuyu yokuşunu çıkamadığı için iptal olmuştu. Canlı olarak gözle görmüştüm deneme yaparken güzel duruyordu
Autobus Çaylak Çaylak Bugün 12:28 #6 Rime' Alıntı: 10 Tane alınacak denmişti son durum nedir? Genişletmek için tıkla ... Evet, İBB meclisi 2024 bütçesinde 10 adet alımı planlanıyor olarak gösterilmişti. Tepkiler: İettci, emreunel159 ve Rime
Rime' Alıntı: 10 Tane alınacak denmişti son durum nedir? Genişletmek için tıkla ... Evet, İBB meclisi 2024 bütçesinde 10 adet alımı planlanıyor olarak gösterilmişti.
Rime Moderatör Moderatör Bugün 12:28 #7 emreunel159' Alıntı: Benim bildiğim Zincirlikuyu yokuşunu çıkamadığı için iptal olmuştu. Canlı olarak gözle görmüştüm deneme yaparken güzel duruyordu Genişletmek için tıkla ... Çok güzel duruyor araç. Tepkiler: İettci, emreunel159 ve Autobus
emreunel159' Alıntı: Benim bildiğim Zincirlikuyu yokuşunu çıkamadığı için iptal olmuştu. Canlı olarak gözle görmüştüm deneme yaparken güzel duruyordu Genişletmek için tıkla ... Çok güzel duruyor araç.
Rime Moderatör Moderatör Bugün 12:29 #8 Rime' Alıntı: Çok güzel duruyor araç. Genişletmek için tıkla ... Gerçek metrobüs budur işte şu asalete bakın diğerleri çakmadır Tepkiler: İettci ve emreunel159
Rime' Alıntı: Çok güzel duruyor araç. Genişletmek için tıkla ... Gerçek metrobüs budur işte şu asalete bakın diğerleri çakmadır
emreunel159 Çaylak Çaylak Bugün 12:36 #10 Autobus' Alıntı: Tekerlekli T1 tramvayı Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. Sürücüsüz olması da şüpheli bence Tepkiler: İettci, Autobus ve Rime
Autobus' Alıntı: Tekerlekli T1 tramvayı Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. Sürücüsüz olması da şüpheli bence
Rime Moderatör Moderatör Bugün 12:39 #11 emreunel159' Alıntı: Benim bildiğim Zincirlikuyu yokuşunu çıkamadığı için iptal olmuştu. Canlı olarak gözle görmüştüm deneme yaparken güzel duruyordu Genişletmek için tıkla ... Kendisi çok ağırda. Bide içinde 400 yolcu olsa vay halimize araç dayanamaz kendine yediremez. En erken zamanda Hurdaya ayrılır valla. BAşka metrobüs hattında çalışsın bu güzel araç Tepkiler: emreunel159
emreunel159' Alıntı: Benim bildiğim Zincirlikuyu yokuşunu çıkamadığı için iptal olmuştu. Canlı olarak gözle görmüştüm deneme yaparken güzel duruyordu Genişletmek için tıkla ... Kendisi çok ağırda. Bide içinde 400 yolcu olsa vay halimize araç dayanamaz kendine yediremez. En erken zamanda Hurdaya ayrılır valla. BAşka metrobüs hattında çalışsın bu güzel araç
emreunel159 Çaylak Çaylak Bugün 12:48 #12 Rime' Alıntı: Kendisi çok ağırda. Bide içinde 400 yolcu olsa vay halimize araç dayanamaz kendine yediremez. En erken zamanda Hurdaya ayrılır valla. BAşka metrobüs hattında çalışsın bu güzel araç Genişletmek için tıkla ... Bu gelirse 1 yılı zor çıkarır diyorum. Çin malı araçtan iş gelmez. Onun yerine 10 tane capacity alsınlar daha iyi
Rime' Alıntı: Kendisi çok ağırda. Bide içinde 400 yolcu olsa vay halimize araç dayanamaz kendine yediremez. En erken zamanda Hurdaya ayrılır valla. BAşka metrobüs hattında çalışsın bu güzel araç Genişletmek için tıkla ... Bu gelirse 1 yılı zor çıkarır diyorum. Çin malı araçtan iş gelmez. Onun yerine 10 tane capacity alsınlar daha iyi
Autobus Çaylak Çaylak Bugün 12:54 #13 emreunel159' Alıntı: Bu gelirse 1 yılı zor çıkarır diyorum. Çin malı araçtan iş gelmez. Onun yerine 10 tane capacity alsınlar daha iyi Genişletmek için tıkla ... Araç kaliteli, yolcu kapasitesi de bayağı yüksek fakat uzunluğu fazla ve çift taraflı. Tepkiler: Rime ve İettci
emreunel159' Alıntı: Bu gelirse 1 yılı zor çıkarır diyorum. Çin malı araçtan iş gelmez. Onun yerine 10 tane capacity alsınlar daha iyi Genişletmek için tıkla ... Araç kaliteli, yolcu kapasitesi de bayağı yüksek fakat uzunluğu fazla ve çift taraflı.
emreunel159 Çaylak Çaylak Bugün 12:55 #14 Autobus' Alıntı: Araç kaliteli, yolcu kapasitesi de bayağı yüksek fakat uzunluğu fazla ve çift taraflı. Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ya bana güven veremedi bir şeyi eksikmiş gibi geliyor Tepkiler: İettci ve Autobus
Autobus' Alıntı: Araç kaliteli, yolcu kapasitesi de bayağı yüksek fakat uzunluğu fazla ve çift taraflı. Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ya bana güven veremedi bir şeyi eksikmiş gibi geliyor
Rime Moderatör Moderatör 51 dakika önce #15 emreunel159' Alıntı: Bilmiyorum ya bana güven veremedi bir şeyi eksikmiş gibi geliyor Genişletmek için tıkla ... emreunel159' Alıntı: Bu gelirse 1 yılı zor çıkarır diyorum. Çin malı araçtan iş gelmez. Onun yerine 10 tane capacity alsınlar daha iyi Genişletmek için tıkla ... Kaliteli araç kokusu geliyor çinlilere güvenin Tepkiler: emreunel159
emreunel159' Alıntı: Bilmiyorum ya bana güven veremedi bir şeyi eksikmiş gibi geliyor Genişletmek için tıkla ... emreunel159' Alıntı: Bu gelirse 1 yılı zor çıkarır diyorum. Çin malı araçtan iş gelmez. Onun yerine 10 tane capacity alsınlar daha iyi Genişletmek için tıkla ... Kaliteli araç kokusu geliyor çinlilere güvenin
emreunel159 Çaylak Çaylak 47 dakika önce #16 Gereksiz uzun bence. Zincirlikuyuya tırmanırken tıkanmaz inşallah