Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett Ve İstanbul Metro A.ş.'nin %100 Elektrikli Çin Malı Metrobüsü | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett Ve İstanbul Metro A.ş.'nin %100 Elektrikli Çin Malı Metrobüsü

Das Auto

Paylaşımcı Üye
İett ve İstanbul Metro A.Ş.'nin %100 Elektrikli Çin Malı Metrobüsü ile ilgili mesajları buraya yazalım lütfen.

tramvay metrobüs

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim bildiğim Zincirlikuyu yokuşunu çıkamadığı için iptal olmuştu. Canlı olarak gözle görmüştüm deneme yaparken güzel duruyordu

• Beğen
Tepkiler: İettci ve Rime
Benim bildiğim Zincirlikuyu yokuşunu çıkamadığı için iptal olmuştu. Canlı olarak gözle görmüştüm deneme yaparken güzel duruyordu
Kendisi çok ağırda. Bide içinde 400 yolcu olsa vay halimize araç dayanamaz kendine yediremez. En erken zamanda Hurdaya ayrılır valla.

BAşka metrobüs hattında çalışsın bu güzel araç

• Beğen
Tepkiler: emreunel159
Kendisi çok ağırda. Bide içinde 400 yolcu olsa vay halimize araç dayanamaz kendine yediremez. En erken zamanda Hurdaya ayrılır valla.

BAşka metrobüs hattında çalışsın bu güzel araç
Bu gelirse 1 yılı zor çıkarır diyorum. Çin malı araçtan iş gelmez. Onun yerine 10 tane capacity alsınlar daha iyi

Üretici firma CRRC, Çin merkezli bir firma. Aynı zamanda ülkemizde de MNG Holding iş birliğiyle Ankara'da da bir fabrikası bulunuyor. Ankara Metrosu ve M11 projeleri için de araç ürettiler. Bu ART 2.0 isimli araç da Çin'de üretilmiş. İlk modeli olan ART Çin tarafından kullanılıyor.

Son düzenleme:
Üretici firma CRRC, Çin merkezli bir firma. Aynı zamanda ülkemizde de MNG Holding iş birliğiyle Ankara'da da bir fabrikası bulunuyor. Ankara Metrosu ve M11 projeleri için de araç ürettiler. Bu ART 2.0 isimli araç da Çin'de üretilmiş. İlk modeli olan ART Çin tarafından kullanılıyor.
Izmir'de de vagonları var, ve ilk kullanımından 8 yıl geçmesine rağmen morg klimalılar,İstanbullular güvenin bana,CRRC iyi bir metro/metrobüs markasıdır

Konu görüntüleyen kullanıcılar