Rime Çaylak Çaylak 27 Ocak 2025 #3 WowTurkeySevdalısı' Alıntı: Ankara doludizgin Genişletmek için tıkla ... Anlayamadım hocam. _±_ Son düzenleme: 18 Şub 2025 Tepkiler: WowTurkeySevdalısı
Rime Çaylak Çaylak 27 Ocak 2025 #4 Benim bağlı olduğum internet bi 20 Dakika önce Baya Ağır ve Yavaştı. Sitede @yuSuF @Emir 800 saat mute yemişiž nerede moderasyon! Benimle iletişime geçmek için DM kutusundan mesajları düzenleyerek iletişim kurabilirsiniz Son düzenleme: 18 Şub 2025 Tepkiler: WowTurkeySevdalısı
Benim bağlı olduğum internet bi 20 Dakika önce Baya Ağır ve Yavaştı. Sitede @yuSuF @Emir 800 saat mute yemişiž nerede moderasyon! Benimle iletişime geçmek için DM kutusundan mesajları düzenleyerek iletişim kurabilirsiniz
WowTurkeySevdalısı Tecrübeli Tecrübeli 27 Ocak 2025 #5 Ankara'dayım. İnternet, WhatsApp, İnstagram gibi platformlarda sıkıntı yok. Tepkiler: Rime
T trmrt34 Paylaşımcı Üye Çarşamba saat 20:47'de #6 Hiç bir yere giremiyorum instagram watsapp telegram fotoğraf gitmiyor ev interneti cep interneti çok yavaş sizdede öyle mi Tepkiler: Emirinho10
Hiç bir yere giremiyorum instagram watsapp telegram fotoğraf gitmiyor ev interneti cep interneti çok yavaş sizdede öyle mi
Emirinho10 Paylaşımcı Üye Çarşamba saat 20:50'de #7 trmrt34' Alıntı: Hiç bir yere giremiyorum instagram watsapp telegram fotoğraf gitmiyor ev interneti cep interneti çok yavaş sizdede öyle mi Genişletmek için tıkla ... Kısıtlama getirildi çünkü VPN ile girebilirsin ancak. Tepkiler: Ulaşımmerakı ve trmrt34
trmrt34' Alıntı: Hiç bir yere giremiyorum instagram watsapp telegram fotoğraf gitmiyor ev interneti cep interneti çok yavaş sizdede öyle mi Genişletmek için tıkla ... Kısıtlama getirildi çünkü VPN ile girebilirsin ancak.
Ulaşımmerakı Paylaşımcı Üye Çarşamba saat 23:36'de #8 Bant daraltması yapıldı bu yüzden arkadaşın da dediği gibi VPN uygulamaları ile internette sorunsuz olarak gezinebilirsiniz Tepkiler: trmrt34
Bant daraltması yapıldı bu yüzden arkadaşın da dediği gibi VPN uygulamaları ile internette sorunsuz olarak gezinebilirsiniz
Rime Çaylak Çaylak Dün 23:39 da #9 Ulaşımmerakı' Alıntı: Bant daraltması yapıldı bu yüzden arkadaşın da dediği gibi VPN uygulamaları ile internette sorunsuz olarak gezinebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... bu kararları BTK alıyor Turkcell Vodafone Türk Telekom gibi şirketlere talimat veriyor onlarda bantı daraltıyor. btk'ya karşı gelme gibi lüksleri yok.
Ulaşımmerakı' Alıntı: Bant daraltması yapıldı bu yüzden arkadaşın da dediği gibi VPN uygulamaları ile internette sorunsuz olarak gezinebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... bu kararları BTK alıyor Turkcell Vodafone Türk Telekom gibi şirketlere talimat veriyor onlarda bantı daraltıyor. btk'ya karşı gelme gibi lüksleri yok.