Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İran - İsrail Savaşı | Sayfa 31 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İran - İsrail Savaşı

Koalisyon güçleri anlaştı.

Hamaney ve rejimi gidiyor, yerine Reza Pehlevi geliyor. Amerika’dan yola çıkmış İsrail'e getiriyorlar.

Trump da kabul etmiş. Buna göre İran 3 parçaya bölünecek : Azeriler, Farslar, Kürtler olarak.

Azerilerin başına Mesud Pezeşkiyan

Farsların başına Reza Pahlavi

Kürtlerin başına da Amir Karimi getirilecek.

Tahran düştü.
Tüm önemli askeri noktalar az önce vuruldu. Böylece Tahran tamamen düştü.

• Beğenmedim
Tepkiler: Rime
Emin misin Melih Tahran'ın düştüğüne. Ama yakında ABD kara harekatı başlatır İran'a.

son_dakika_israilden_korkunc_iran_duyurusu_tahranda_cok_siddetli_patlamalar_1750210371_5916-low.jpg

İSRAİL, İRAN'DA KHOJİR FÜZE ÜRETİM KOMPLEKSİ'Nİ VURDU​

İsrail'in Tahran'a yönelik saldırılarının Khojir Füze Üretim Kompleksi'ni hedef aldığı bildirildi.

İsrail ordusu, İran’ın başkenti Tahran’a yönelik yeni bir saldırı dalgası başlattığını açıkladı.

Tahran'da çok geniş çaplı bir bölgede patlama sesleri duyuluyor.

Zaten bu şekilde İran bombalanırsa bir hafta dayanamaz İran. Sonra sıra bizde sırasını bekleyen sarı öküz gibi Numan Kurtulmuş demişti bu lafı da.

S. Ziyaretçiler Sitemizde ve konumuzda mesaj yazmak için siteye kayıt olabilirsiniz.

Reisi yi helikopterini düşürerek israil öldürdü. Yerine hamaney i koydular şimdide ona küçük bir zafer kazandırıp kahraman yapacaklar. Iran Israel savaşı tamamen düzmece

• Beğen
Tepkiler: emreunel159

S. Ziyaretçiler Sitemizde ve konumuzda mesaj yazmak için siteye kayıt olabilirsiniz.

Konu görüntüleyen kullanıcılar