Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İran - İsrail Savaşı | Sayfa 38 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İran - İsrail Savaşı

Hamaney: ABD'nin bu çatışmaya askeri olarak girmesi halinde göreceği zararın telafisi kesinlikle mümkün olmayacaktır.

Hamaney: İran milleti her zaman olduğu gibi dayatılan her türlü savaşa karşı kararlılıkla duracaktır.

Hamaney: Siyonist rejimin Amerikalı dostlarının sahneye çıkıp böyle şeyler söylemesi, o rejimin acizliğinin ve zayıflığının göstergesidir.

Hamaney: Sevgili milletimize şunu söylemek istiyorum ki, düşman sizden korktuğunuzu hissederse sizi bırakmaz. Bugüne kadar sergilediğiniz davranışınızı, bu davranışınızı güçle sürdürün.

Hamaney: "Ve zafer ancak Yüce Allah'tandır, her şeye kadir, her şeyi hikmetle yapan Allah'tandır" (Kur'an 3:126). Ve Yüce Allah, İran milletine, hakka ve haklı tarafa, inşaallah, mutlaka zafer bahşedecektir.

Yardım ederse Kuzey Kore eder.
Türkiye’de birlik olsa biz de vururduk ama biz böyle bir işe girsek önce muhalefet tüm gücüyle karşı çıkar.
Yorumları okuyorum da İran'dan bize ne diyenler, İsrail had bildiriyor diyenler, İran'a destek olmak aptallık diyenler, İran halkı kurtulacak diyenler,...

İsrail Dışişleri Bakanlığı: 15 Haziran'da bir İran füzesi, İsrail'in en önemli araştırma merkezlerinden biri olan Weizmann Enstitüsü'nü vurdu ve laboratuvarları, kritik ekipmanları ve yıllardır süren hayat kurtarıcı araştırmaları yok etti.

Bu sadece İsrail'e bir darbe değildi - tüm insanlığa ve hayat kurtarıcı bilimin geleceğine bir darbeydi.

İsrail Dışişleri Bakanlığı: 15 Haziran'da bir İran füzesi, İsrail'in en önemli araştırma merkezlerinden biri olan Weizmann Enstitüsü'nü vurdu ve laboratuvarları, kritik ekipmanları ve yıllardır süren hayat kurtarıcı araştırmaları yok etti.

Bu sadece İsrail'e bir darbe değildi - tüm insanlığa ve hayat kurtarıcı bilimin geleceğine bir darbeydi.
İsrail Gazze'yi yok ederken 50 Bin İnsanı öldürürken böyle tweetler atılıyordu haberler yapılıyordu. Müslümanlara Yaşattıklarını birazda onlar yaşasın.

🇹🇷: İran Dışişleri Bakanı Yalan söylüyorsun!
Az önce onlarca uluslararası gazeteciyle Soroka Hastanesi'ndeydim.
Rejiminizin, Yahudilere, Müslümanlara ve Hristiyanlara eşit muamele eden bir sivil hastaneye yaptığı füze saldırısının acımasız sonuçlarını kendi gözleriyle gördüler.
Hiçbir yapay zeka yalanı, hiçbir sahte harita gerçekleri değiştiremez.
Barbarlığınız dünyaya ifşa edildi.

🇹🇷:
İran rejimi uranyumu silah seviyesine yakın seviyelere kadar zenginleştirirken, aynı zamanda İsrail Devleti'ni yok etmeyi amaçlayan küresel bir terör kampanyasını körüklüyor.

Bu yakın varoluşsal tehdit ortadan kaldırılmalıdır.

İsrail yapılması gerekeni yapmaya devam edecektir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar