Mustafa_Yıldırım
Paylaşımcı Üye
İstanbul Pendik Velibaba
Velibaba, İstanbul ilinin Pendik ilçesine bağlı bir mahalledir.
Ertuğrulgazi, Yayalar, Güllübağlar, Fevzi Çakmak, Dumlupınar ve Çınardere mahallelerine komşudur. 2023 yılında nüfusu Toplam 41.421 tır.
Çanakkale, Velibaba Merkez, Velibaba Yeni, Fatih Sultan Mehmet, İmamı Azam, Yunus Emre, Şeyh Edebali ve Tepe adlarında yedi cami; Osman Gazi, Velibaba,Mehmet Âkif Ersoy ve Fethi Gemuhluoğlu adında dört ilköğretim okulu; iki park alanı; bir spor tesisi; iki sağlık ocağı, bir sanayi sitesi ile ağır sanayi kollarına sahiptir. Kartal H Tipi Kapalı Cezaevi de buradadır.
26 01 2017 ocak ayının sonunda kartal cezaevinin yan tarafında çektim
2017-01-09 Tarihinde Velibaba Kartal cezaevinin yanında çektim
2019-11-04 Velibaba nurtaş sitesinden aydos resimleri
Velibaba, İstanbul ilinin Pendik ilçesine bağlı bir mahalledir.
Ertuğrulgazi, Yayalar, Güllübağlar, Fevzi Çakmak, Dumlupınar ve Çınardere mahallelerine komşudur. 2023 yılında nüfusu Toplam 41.421 tır.
Çanakkale, Velibaba Merkez, Velibaba Yeni, Fatih Sultan Mehmet, İmamı Azam, Yunus Emre, Şeyh Edebali ve Tepe adlarında yedi cami; Osman Gazi, Velibaba,Mehmet Âkif Ersoy ve Fethi Gemuhluoğlu adında dört ilköğretim okulu; iki park alanı; bir spor tesisi; iki sağlık ocağı, bir sanayi sitesi ile ağır sanayi kollarına sahiptir. Kartal H Tipi Kapalı Cezaevi de buradadır.
26 01 2017 ocak ayının sonunda kartal cezaevinin yan tarafında çektim
2017-01-09 Tarihinde Velibaba Kartal cezaevinin yanında çektim
2019-11-04 Velibaba nurtaş sitesinden aydos resimleri
Son düzenleme: