Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İstanbulda Hangi Filo Numaralı Özel Halk Otobüsünün Ve Otobüs A.ş Otobüsünün Hangi Marka Model Otobüs Almasını Istersiniz ? | Sayfa 6 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İstanbulda Hangi Filo Numaralı Özel Halk Otobüsünün Ve Otobüs A.ş Otobüsünün Hangi Marka Model Otobüs Almasını Istersiniz ?

İşte o teslimattan sonra daha alınmaz çünkü Otokar 3 büyük kazaya karıştı o yüzden ne iett almak ister ne de Otokar satmak ister
Doğrudur. Bu bakımdan ilk sırada tercih edilmeyebilir bilhassa metrobüs için. 12 metrelikler bu kadar sene iyi dayandılar gerçi ama metrobüs konusunda aynı performansı gösteremediler.

• Beğen
Tepkiler: Autobus
12 metreliklerde de Akia’nın alınması benim açımdan büyük bir hayal kırıklığı oldu. Bence 12 ve 18 metrelik araçlarda Otokar'ın alınma ihtimali var. Bu şehirde özellikle 18 metrelik Otokarları görmek istiyorum.
Eveet kesinlikle! Evet metrobüs için Akia çok kötü bir tercih değil ama 12 metrelikler için Akia tercihi kötü bir sürpriz oldu ne yazık ki. Bu araçların Otokar Kent'ler kadar dayanacağını da düşünmüyorum.
18 metrelik Otokar'ları ise hiç bilmiyorum. Nasıl bir performans verirler İstanbul için bir fikrim yok açıkçası. Denemek gerekir.

Akia'yı neden sevmiyorsunuz anlamıyorum tabi kişisel tercih ama yani iett nin aldığı akia'lar gayet iyi ve sağlam yolda cok az kaldılar ve motoru falan her şeyi gayet iyi metrobüs konusunda şu an en iyilerden capacity hâlâ canavar gibi çalışıyor orası ayrı tabi ki de sololarda ise onlarda gayet iyi ve teknoloji konusunda üst seviye ve motoru yine çok iyi açıkçası eski modellere bakıp yenileri yargılamak bana çok doğru gelmiyor ve şu anda akia otokardan daha iyi

Akia'yı neden sevmiyorsunuz anlamıyorum tabi kişisel tercih ama yani iett nin aldığı akia'lar gayet iyi ve sağlam yolda cok az kaldılar ve motoru falan her şeyi gayet iyi metrobüs konusunda şu an en iyilerden capacity hâlâ canavar gibi çalışıyor orası ayrı tabi ki de sololarda ise onlarda gayet iyi ve teknoloji konusunda üst seviye ve motoru yine çok iyi açıkçası eski modellere bakıp yenileri yargılamak bana çok doğru gelmiyor ve şu anda akia otokardan daha iyi
Tabela sıkıntısının yanında içinin biraz dar olması aracı 10 metreymiş gibi hissettiriyor. Karsanlar kadar dar değil elbette.

Otokar sadece tabelasıyla akiaya fark atar. Sırf tabelası için bile bunlara binilir. 😃

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar