Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İstanbulun Yenilenen Minibüsleri | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İstanbulun Yenilenen Minibüsleri

Sultançiftliği bölgesinde baya bi zamandır yeşil minibüs görüyorum park halinde iveco daily, karsan jest dün de yine park halinde yeşil bir karsan atak gördüm sanırım arnavutköy bölgesi'ne katılacak araçlar.

Gaziosmanpaşa - Esentepe hattindan 34 M 6077 , 2016 model Iveco Daily olan aracını 2024 model Iveco Daily ile yenilemiştir.

• Beğen
Tepkiler: BERKO92
Sultançiftliği bölgesinde baya bi zamandır yeşil minibüs görüyorum park halinde iveco daily, karsan jest dün de yine park halinde yeşil bir karsan atak gördüm sanırım arnavutköy bölgesi'ne katılacak araçlar.
Evet arnavutköy hattının araçları ve şubat sonu ukome toplantısında şu önerileri var gaziosmanpaşa -paşaçayırı , çöp yolu, yayla minibüsleri yeşil istanbul kart geçen midibüs olucak
İstanbul kart geçen yeni midibüs güzergahı
🚌Forum istanbul otogar önü baştabya-yayla
🚌paşaçayırı -gaziosmanpaşa
🚌Habibler (tepe üstü) -gaziosmanpaşa

Şeklinde dilekçelerini İBB vermişler şubat ukome toplantısında onaylanırsa mart ayında bu şekilde yeni güzergahta hizmet vericekler
Bu hat kapsamında
Arnavutköy-forum istanbul minibüs hattı kaldırılıp arnavutköy içi diğer hatlarda ki araç sayısı arttırılıcakmış

Yayla -gaziosmanpaşa hattında çalışan 12 araç sayısı yayla forum istanbul olunca 16 adet olucakmış yaylada toplu ulaşım sorunu olduğu için

Herkese hayırlı olsun inşallah ukomedende olumlu sonuçlar gelir

Konu görüntüleyen kullanıcılar