Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir - Aliağa 2 Milyon Ton Çimento Üretim Kapasiteli Öğütme Ve Paketleme Tesisi Kurulumu | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir - Aliağa 2 Milyon Ton Çimento Üretim Kapasiteli Öğütme Ve Paketleme Tesisi Kurulumu

W

wowturkeyNet

Ziyaretçi
Batıçim AŞ İzmir Aliağa'da 2 Milyon Ton Çimento Üretim Kapasiteli Öğütme ve Paketleme Tesisi Kurulumu için Çalışmalarını Hızla Sürdürüyor

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii AŞ, İzmir Aliağa'da 2 milyon ton çimento üretim kapasiteli öğütme ve paketleme tesisi kurulumu için çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Şirket tarafından gerekli çalışmaların tamamlanmasından sonra, yatırımın bir an önce tamamlanarak projenin hayata geçirilmesi planlanıyor.

Şirket geçtiğimiz aylarda, İzmir Aliağa bölgesinde, yıllık asgari 2.000.000 (iki milyon) ton çimento üretim kapasiteli öğütme ve paketleme tesisi kurulumu için gerekli çalışmalara başlanmasına ve bu kapsamda ÇED izinleri dahil olmak üzere gerekli tüm izin süreçlerinin tamamlanması konusunda İcra Kuruluna yetki verilmesine karar verildiğini kamuoyu ile paylaşmıştı.

Kaynak: Yatırımlar Dergisi / Linkedin

Konu görüntüleyen kullanıcılar