Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir - En Sevmediğiniz Eshot/İzulaş/İztaşıt Otobüs Modelleri | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir - En Sevmediğiniz Eshot/İzulaş/İztaşıt Otobüs Modelleri

BMC Procity 2009. 428'de çalışanların bazıları o kadar yavaş gidiyor ki 10 dakikalık yol en az 15 dakika sürüyor. Çanakkale Asfaltı'nda 50'nin üstüne çıkamıyor, yokuşu da aşırı zor çıkıyor. Arka tarafta oturulduğunda kulakları çok rahatsız eden ses de ayrı bir mesele.

procırt(procityler),temsa avenue lf 2013(şoförlerin tabiriyle yürüyen tabut) geldiğinden beri sevmediğim iki otobüs modeli
körüklü conectoların şu anki kondisyonunu çok kötü buluyorum,yılına göre çok erken yıprandı ve restorasyonda mekanik aksama bakmadıkları çok belli
solarisler model olarak sevsem de yine bazılarında kaderine terk edilmiş havası var
otokar 290lf ler 2-3 sene öncesine kadar gayet sağlam ve kliması buz gibiydi,şimdi klimaları bozuk nemli üflüyor ve sürekli yollarda arıza yapıyor
yeni otokarların da malzeme kalitesini hiç sevmedim. çok üzülerek söylüyorum temsa 2013 ün koltuklar bunlardan daha sağlam...ayrıca sürekli motor yangını çıkarıyor,nerede otobüs yangını görsem bu otobüsler,üstelik daha 3 senelik!

• Beğen
Tepkiler: yuSuF ve dragi35
Bu otokar doruk otobüsünde değişik kokuya rastlayan oldu mu hiç? Sanki otobüs sidik gibi kokuyor bir aralar izban koyun kokardı.
Evet araçlar temizlenmiyor bunu nasıl fark ettim derseniz Otokar ın birinde yani ilk 67 hattında koltuğa lokmadan şerbet döktü küçük çocuklar ve aynı aracı 543 498 ve 111 de 3 hafta içinde gördüm ve aynı şekilde duruyordu ve halada temizlememişler büyük ihtimalle

889 hattından
IMG_20250403_175732.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar