Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir Eshot Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği Ve Haberleri | Sayfa 3 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir Eshot Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği Ve Haberleri

551’in kapanması üzücü olacak, sonuçta bölge için önemli bir hattı, aynı zamanda prestijli bir hattı, Solaris’e 2015 Man’a, TCV elektrikli otobüse ve Otokar Kent (2016/2021) otobüslerine ilk defa bu hattan binmiştim, bu hattı o bölgede yaşanlar nasıl hatırlayacak bilmem ama benim için en güzel ilk 10 hattan birisiydi.

849 No.lu Hat Duyuru

01.10.2024 Salı gününden itibaren 975 No.lu Seferihisar-Fahrettin Altay Aktarma hattı işletim dışı kalacak olup 985 No.lu Seferihisar-Fahrettin Altay Aktarma Merkezi hattı ise (Ulamış Yolu üzerinden) işletim vermeye devam edecektir.

1000003145.jpg

975 Seferihisar - F. Altay Aktarma Merkezi hattına 02.10.2024 tarihinde seferler tekrardan eklenmiştir.

675 Seferihisar - F. Altay Aktarma Merkezi ( Ekspres ) ve 985 Seferihisar - F. Altay Aktarma Merkezi hatlarının 02.10.2024 tarihli sefer saatleri eski hâline dönmüştür.

Duyuruya da kaldırmışlar zaten seferler de aynı devam.

• Beğen
Tepkiler: Tam35
Planlı Bakım Çalışması. Sistemlerimizde yapılacak olan teknik çalışmadan dolayı Otobüsüm Nerede sayfasında yer alan durağa yaklaşan otobüs bilgileri geçici olarak hizmet veremeyecektir. Bilgilerinize sunarız.

Kaynak: Eshot

Konu görüntüleyen kullanıcılar