Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir Eshot Grevi | Sayfa 6 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir Eshot Grevi

Vay be hala duruyor
Screenshot_2025-06-02-15-54-13-134_izmirbb.eshotmobile-edit.jpg

• Beğen
Tepkiler: dragi35
Aslında grev için daha kapsamlı güzergahı olan farklı hatlar açılsa güzel olabilir. Mesela otobüs çalışmayan bölgelerden Egekent Aktarma - Bostanlı İskele ve Egekent Aktarma - Halkapınar Metro 2 gibi. Herkes bu hatlara yüklenir, İZBAN ve 800'ün yoğunluğu bir tık azalır. 912 ve 963 grev de olsa çalışmalıydı.

Aslında grev için daha kapsamlı güzergahı olan farklı hatlar açılsa güzel olabilir. Mesela otobüs çalışmayan bölgelerden Egekent Aktarma - Bostanlı İskele ve Egekent Aktarma - Halkapınar Metro 2 gibi. Herkes bu hatlara yüklenir, İZBAN ve 800'ün yoğunluğu bir tık azalır. 912 ve 963 grev de olsa çalışmalıydı.
963ün güzergahı kısaydı aslında çalışabilirdi.

çalışan stajyer şöförler veya sendikaya üye olmayan şöförler yokmu?
Çalışan şoför var ama bazıları sanki zorla gelmiş gibi. Konuştuğum şoförde tüm suçun Eshota atıldığı, Bazı belediye şirketlerinin kendilerinden yüksek aldığını söyledi

• Beğen
Tepkiler: Enstanya
Cumaovası yönüne giden İZBAN Egekent'ten itibaren çakılı gitmeye başladı. Demirköprü'den sonra kalabalığı çekilmez hale geldi. Halkapınar'a kadar gidip metroya binecektim ama dayanamadım, Karşıyaka'da inip vapura geçtim. Karşıyaka'da kalabalıktan İZBAN'ın kapıları zar zor kapandı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar