Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular | Sayfa 12 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

Bence diğer çoğu hatta olduğu gibi güzergah üzerindeki durakların hepsini ekleyip ekspres özelliğinden vazgeçmeliler. Bu şekilde hattın daha çok kullanılacağını düşünüyorum. İnciraltı bölgesindeki öğrenciler ve diğer yolcular da hattı kullanabilir.
Bu hat inciraltına gir çık yapsa hem yurttan deü hastaneye ve istasyona gidecek öğrenciler faydalanır hem de inciraltı teleferik arası turist yolcuların işini görür

Ekonomi öğrencileri öğrenci de devlet ünilerinde okuyup kykda kalanlar öğrenci değilmi

Ayrıca bu düzenleme sonrası 311 kapatılabilir

Bu hat inciraltına gir çık yapsa hem yurttan deü hastaneye ve istasyona gidecek öğrenciler faydalanır hem de inciraltı teleferik arası turist yolcuların işini görür

Ekonomi öğrencileri öğrenci de devlet ünilerinde okuyup kykda kalanlar öğrenci değilmi

Ayrıca bu düzenleme sonrası 311 kapatılabilir
Bunun için İnciraltı'dan 480 var ama 483 de şu anki haliyle verimsiz çalışıyor, böyle bir düzenleme gerekli.

338, 328 ve 498 artık evka3den başlayacak ve 318 hattı 22 mayıs günü iptal oluyor.

1000001144.jpg
1000001145.jpg
1000001146.jpg

düzenleme gayet mantıklı olmak ile birlikte...
338 neden hala çalışıyor? zaten çoğu güzergahı 498 ile ortak olacak gibi bişey yani,çek 498 i salhaneye ordan halkapınara gitsin mis gibi
düzenleme: şimdi gördüm 338 i bornova metrodan geçecek biçimde düzenlemişler,o güzergahtan 328 geçerse yine 338 e gerek kalmaz,çünkü 328 yeni haliyle 214-330-515-963 ile neredeyse aynı yolu paylaşacak ,boşa çalışan bir hat olur

Bence 328,338 ve 498'i Evka 3 tarafına çekmelerinin sebebi büyük ihtimalle Bornova Metro tarafına yeni hatlar açılacak

• Beğen
Tepkiler: kavwnls
ben sürekli söylüyorum ve söyleyeceğim,338 çok farklı bir şekilde değerlendirilmeli
bir ucu halkapınar 2 ye uzasa veya tam tersi karşıyakaya uzasa 330 a destek hattı gibi çalışır en azından
veyahut 328 in son durağını evka3 metro yerine 602 leri takiben otogar yapsalar daha verimli olurdu
ama 498 tam isabet olmuş,318 den çok daha işlevli olmuş

Böylece Çamkıran ve Adliyeye doğruki duraklardan Bornova Metroya hat yok komik
İnsanlara dolmuş kullandırıcaklar zorla gerçi bornova merkezden de sadece 568 geçiyor o da kötü (570'i saymıyorum zaten) İlla insanlar Evka 3'e gidip metro mu kullanıcak ben anlamadım bari 585/65/84/66 dörtlüsü öbür Hükümet Konağı durağını kullansın

• Beğen
Tepkiler: dragi35
Bornova metrodaki yolcu yoğunluğunu çevre metro istasyonlarına dağıtma stratejisi 😅

Güzel ve yerinde bir karar olmuş. Bornova metro aktarma merkezindeki metro istasyonu şuan izmir'in en yoğun metro istasyonu.
O zaman Sanayi, Bölge, Ege Üniversitesi gibi istasyonlara da hat kaydırılmalı o istasyonların çoğu, özellikle Sanayi çok boş.

• Beğen
Tepkiler: dragi35
O zaman Sanayi, Bölge, Ege Üniversitesi gibi istasyonlara da hat kaydırılmalı o istasyonların çoğu, özellikle Sanayi çok boş.
Aslında öyle yapsalar hatta bazı hatlar Sanayi'den kalksa güzel olabilir.

Screenshot_20250523_164810_Maps.jpg

Böyle bir güzergah çizer ne güzel olur.
Hatta başka hatlar için İzmirspor, Hatay, Göztepe istasyonları da kullanılabilir. Karabağlar hatları için daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: KSakin35
Artık ESHOT'un aktarmaya yönlendirip kısa hatlara daha sıcak baktığını daha iyi anladım ve bu yüzden buna göre öneriler yapacağım. Nasıl olsa her türlü aktarmaya ihtiyaç duyuyoruz. En azından çoğu hat en yakın İZBAN veya metro istasyonuna ulaşacak şekilde kısa güzergahta çalışıp mümkün olabildiği kadar sık seferlerle çalışsın, böylece ulaşım açısından daha rahat ederiz.

Ekli dosyayı görüntüle 69303

Hatta başka hatlar için İzmirspor, Hatay, Göztepe istasyonları da kullanılabilir. Karabağlar hatları için daha iyi olur

Ekli dosyayı görüntüle 69303

Hatta başka hatlar için İzmirspor, Hatay, Göztepe istasyonları da kullanılabilir. Karabağlar hatları için daha iyi olur.
Sanayi için hat önerilerin var mı? ona göre haritaya hat cizecem

Konu görüntüleyen kullanıcılar