Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular | Sayfa 3 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

Buca da otobüsler Gidiş yönünde Kasaplar meydanını dolanarak gidiyor, Geliş gönlünde ise Çevik 1 üzerinden üçkuyular meydanına geliyorlar.

Bölgede izsu çalışmalarından dolayı trafiği azaltabilmek için tek yön gidiş-geliş yapılıyor gibi özmen caddesinin açılmasıyla birikte haftaya hatlar tamamen çift yön çalışır kesin
1000000380.jpg

Buca da otobüsler Gidiş yönünde Kasaplar meydanını dolanarak gidiyor, Geliş gönlünde ise Çevik 1 üzerinden üçkuyular meydanına geliyorlar.

Bölgede izsu çalışmalarından dolayı trafiği azaltabilmek için tek yön gidiş-geliş yapılıyor gibi özmen caddesinin açılmasıyla birikte haftaya hatlar tamamen çift yön çalışır kesinEkli dosyayı görüntüle 62996

Dün akşam hatlar dönüş güzergahında Özmen Caddesi üzerinden geçerek Üçkuyular meydanına gidiyorlar demiştim. Bazı hatlar Özmen Caddesinin açılmasıyla birlikte çift yönlü çalışacaktır.
1000000385.jpg

İzmir kent merkezinde'de İZTAŞIT olacakmı diye belediyeye sordum 2 günde yanıt geldi sizlerle gelen yanıtı paylaşıyorum:
1000000450.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi dışındaki ilçelerde dağınık halde çalışan taşımacılık kooperatiflerini, elektronik ücret toplama sistemine entegre ederek ve "Toplu Taşıma Hizmeti Satın Alınması İşi" ile tek bir çatı altında toplayarak denetim altına almaktadır.

"İZTAŞIT Projesi" kapsamında Seferihisar, Kiraz, Menemen, Foça İlçesi Yeni Foça Bölgesi, Ödemiş İlçesi Kaymakçı Bölgesi ve Bergama ilçe merkezinde mevcut bireysel taşımacıların toplu ulaşım hizmetine entegrasyonu sağlanmış olup; diğer ilçelerde sistemin geliştirilmesine yönelik fizibilite ve değerlendirme çalışmaları devam etmektedir, projenin tüm Çevre Kente yayılması planlanmaktadır.

Ayrıca, Belediyemiz kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanarak, yolculuk taleplerinin karşılanması için belirli hat verimlilik kriterlerine göre oluşturulan güzergah ve çalışma programları ile hizmet vermektedir. ''İzmir Ulaşım Ana Planı (UPİ 2030) Önerileri Eylem Planları'' doğrultusunda İZTAŞIT Projesi planlama çalışmalarımız devam etmekte olup; bahse konu talebinize ilişkin inceleme ve değerlendirmeler, belirtilen hususlar doğrultusunda ilgi İZTAŞIT çalışmalarında yapılabilecektir.

Okulların tatil olması sebebi ile 812 ve 869 hatları iptal edilmiştir. Pazartesi günü hatların yeni saatleri ve 641 Seferihisar TOKİ - Seferihisar hattı açılacak. Ayrıca yakında İztaşıt Bayındır'da başlayacak. 858 Bayındır Otogar hattı açılacak.

Yakın Zamanda Açılak Yeni Otobüs Hatları:

* 52: Çınartepe - Kemer AKT.
* 56: Çobançeşme - Kemer AKT.
* 259: Yeşilova - Bornova Metro
* 318: Aşık Veysel - Evka 3 Metro
* 645: Yenikent - Bergama

259: Yeşilova - Bornova Metro
1.png

259 hattı kesinlikle çok talep görecektir bölgenin yoğun nüfusu ve metroya olan yakınlığına rağmen son durağı yeşilovaya çok uzak olan 59a mahkumdu. bu da yeşilova bölgesine dolu gelen otobüs demekti.
yeşilova ve çamdibi metroya yakınlığına rağmen ulaşım konusunda çok yetersiz, zaten bölgede doğru düzgün yol yok, gecekondular, lüks siteler, birbirine bağlantısı olmayan uydurma yollar, sokaktan bozma caddeler, kaldırımsız kaldırımlarla izmirin en korkunç yerlerinden, kesinlikle yıkımlarla yeni yolların ve yeni otobüs hatlarının açılması lazım

Yakın Zamanda Açılak Yeni Otobüs Hatları:

* 52: Çınartepe - Kemer AKT.
* 56: Çobançeşme - Kemer AKT.
* 259: Yeşilova - Bornova Metro
* 318: Aşık Veysel - Evka 3 Metro
* 645: Yenikent - Bergama
Hocam erişemediğimden soruyorum,kaynak nedir?
52-56 muhtemelen depar çalışır
645 de 643/644 gibi olur
318 i anlayamadım Aşık Veysel'den Evka 3 Metro'ya hat çok kısa olmaz mı? 338 bile boş çalışıyor çoğunlukla
Ama 259 kesinlikle şart,hem öğrenci yükünü hem de forum bornova yüküne çok önemli katkısı olur

Hocam erişemediğimden soruyorum,kaynak nedir?
52-56 muhtemelen depar çalışır
645 de 643/644 gibi olur
318 i anlayamadım Aşık Veysel'den Evka 3 Metro'ya hat çok kısa olmaz mı? 338 bile boş çalışıyor çoğunlukla
Ama 259 kesinlikle şart,hem öğrenci yükünü hem de forum bornova yüküne çok önemli katkısı olur
İzmir Kent Rehberi sitesinde çıkıyor sol üstte 3 tane çizgi var ona basın sonra eshot hat ara kısmından bakabilirsiniz
Screenshot_2025-01-24-12-46-21-175_com.android.chrome.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar