Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir Ulaşımıyla Ilgili Komik Yorumlar, Görüşler, Şikayetler Ve Ulaşımımızı Temsil Eden Komik Fotoğraflar | Sayfa 3 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir Ulaşımıyla Ilgili Komik Yorumlar, Görüşler, Şikayetler Ve Ulaşımımızı Temsil Eden Komik Fotoğraflar

Böyle bir oyun olacak Tüm İzmir haritası olan bol otobüslü de...
Omsi 2 var. Konak- Tınaztepe arası 304 sürmüştüm bir kere. Güzel yapmışlar modu. ESHOT'un birçok otobüsü var oyunda mod olarak, haritalar da var. Buca haritası var, Çiğli de var. Hatta ben de Egekent 2 haritası yapacaktım da üşenmiştim, baya uğraşmak gerek.

• Beğen
Tepkiler: Bucali ve Enstanya
Beyler 481'e yapamadık neyse de,
49'a WowTurkey.net ailesi olarak gitmeliyiz görmeliyiz arkadaşlar,bak hakkımı helal etmem

• Beğen
Tepkiler: Enstanya
Hattın sabah 8'den akşam 8'e saatte 1 seferi var akşamüstü 4 veya 5 seferi olur

Omsi 2 var. Konak- Tınaztepe arası 304 sürmüştüm bir kere. Güzel yapmışlar modu. ESHOT'un birçok otobüsü var oyunda mod olarak, haritalar da var. Buca haritası var, Çiğli de var. Hatta ben de Egekent 2 haritası yapacaktım da üşenmiştim, baya uğraşmak gerek.
Biliyorum da artık oyun sıkıntı çıkarıyor ben şöyle yeni Böyle şehirlerin tamamını kapayan (İzmir, İstanbul, Londra gibi) Mod yapması kolay bir oyun istiyorum ama imkansız

• Beğen
Tepkiler: dragi35
@Bucali hatta baksana 800den uzun gibi
Screenshot_20250619_161509_izmirbb.eshotmobile.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar