Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de İlçe Olabilecek Mahalleler Ve Semtler | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de İlçe Olabilecek Mahalleler Ve Semtler

dragi35

Paylaşımcı Üye
Ayrancılar olabilir. Bölgenin diğer mahallerle birlikte toplam nüfusu 70.000 olmuş. Torbalı'nın merkezine uzak, İzmir'in merkezine de uzak. Bu kadar ayrı bir yerde büyük bir yerleşimin ilçe olması gerektiğini düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda Ulukent de Menemen'den ayrılarak ayrı bir ilçe olabilir. Bu bölge Menemen'in merkezine çok uzak olmasa da Çiğli ile Menemen arasında ayrı bir bölge. 29 Ekim, 30 Ağustos, 9 Eylül ve İstiklal mahallelerinin nüfusu toplamda 50.000'i geçiyor. Günerli, Seyrek, Villakent ve Maltepe bölgeleri de Ulukent ilçesine bağlanabilir. Zamanla nüfus artacağı için ilçe olma ihtimalini düşünüyorum. Menemen'in nüfusu da çok arttı ve 214.000 oldu, nüfus artışı devam edecek.

Akla ilk ayrancılar gelse de ben karabağların ikiye bölünmesi gerektiğini düşünüyorum
En başından sınırları çok büyük tutuldu
Yeşilyurt hatay tarafı Yeşilyurt veya Hatay adıyla ayrı ilçe olabilir,
Bu ilçeye Konak’ın ince sahil şeridi de dahil edilebilir
nüfusu kabaca %50 olacak şekilde mahalleler bölünebilir
Uzundere toki ile bozyaka arası eskiizmir cdsi sınır olacak şekilde düşünülebilir örnek olması için 193 güzergâhını ekliyorum
IMG_2858.jpeg

İzmir'de bence Ürkmez ilçe olabilecek kapasitede, Dsi kampından Doğanbeyli ye dek sahil civarı olabilir mi?Menderes'e 15 kilometre falan uzak yer niye Menderes'e bağlı olacağına ayrı ilçe olmasın?

Ayrancılar olabilir. Bölgenin diğer mahallerle birlikte toplam nüfusu 70.000 olmuş. Torbalı'nın merkezine uzak, İzmir'in merkezine de uzak. Bu kadar ayrı bir yerde büyük bir yerleşimin ilçe olması gerektiğini düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda Ulukent de Menemen'den ayrılarak ayrı bir ilçe olabilir. Bu bölge Menemen'in merkezine çok uzak olmasa da Çiğli ile Menemen arasında ayrı bir bölge. 29 Ekim, 30 Ağustos, 9 Eylül ve İstiklal mahallelerinin nüfusu toplamda 50.000'i geçiyor. Günerli, Seyrek, Villakent ve Maltepe bölgeleri de Ulukent ilçesine bağlanabilir. Zamanla nüfus artacağı için ilçe olma ihtimalini düşünüyorum. Menemen'in nüfusu da çok arttı ve 214.000 oldu, nüfus artışı devam edecek.
Yenifoça'yı da unutmayalim,o da tamamen ilçe olabilecek kapasitede

Konu görüntüleyen kullanıcılar