Bucali Moderatör Moderatör Cumartesi saat 21:39'de #1 ESHOT otobüsleri özel resim kaplamaları başlığıdır. Moderatör tarafında düzenlendi: Dün 01:57 da Tepkiler: dragi35, yuSuF, emreunel159 ve 2 diğerleri
Bucali Moderatör Moderatör Cumartesi saat 21:40'de #2 Bergama'nın Özel kaplama Man'ı (ne yazık ki çalışmıyorlar) Tepkiler: dragi35, yuSuF, Rime ve 1 kişi daha
Bucali Moderatör Moderatör Cumartesi saat 21:43'de #3 Sadece 59 Hattında çalışan bir Kent idi Yassıtepe ve Yeşilova Höyüğü kaplamalı Tepkiler: dragi35, yuSuF, Rime ve 1 kişi daha
Bucali Moderatör Moderatör Cumartesi saat 21:48'de #4 @dragi35 'in fotoğrafındaki otobüs de özel kaplamadır,ben web'de aracı bulamadım o yüzden Tepkiler: Ahmet colakoglu, dragi35, yuSuF ve 1 kişi daha
Bucali Moderatör Moderatör Cumartesi saat 22:11'de #5 Bir O302 Geçmişten Günümüze Eshot Sergisi, aynı araç zamanında 6 Şubat depreminden etkilenenlerin barınma yeriydi Tepkiler: dragi35, yuSuF, Yasin190754 ve 1 kişi daha
Bir O302 Geçmişten Günümüze Eshot Sergisi, aynı araç zamanında 6 Şubat depreminden etkilenenlerin barınma yeriydi
Bucali Moderatör Moderatör Dün 12:52 da #6 Bucali' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 73168Bergama'nın Özel kaplama Man'ı (ne yazık ki çalışmıyorlar) Genişletmek için tıkla ... Bu araçların yandan fotoğrafını da buldum Tepkiler: dragi35
Bucali' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 73168Bergama'nın Özel kaplama Man'ı (ne yazık ki çalışmıyorlar) Genişletmek için tıkla ... Bu araçların yandan fotoğrafını da buldum
Bucali Moderatör Moderatör Dün 12:54 da #9 Atabey' Alıntı: Metro ve tramvayı ds mı eklesek Genişletmek için tıkla ... Ekleyebiliriz aslında,
Bucali Moderatör Moderatör Dün 12:56 da #10 Atabey' Alıntı: Onlarda daha çok özel kaplama var Genişletmek için tıkla ... Bir ara yapıyorlardı, gene yapsalar, mesela 777 ile 751'e özel bir kaplama yapsalar,744'e yapsalar,59 ve 835'e geri gelseler vesaire vesaire, Tepkiler: dragi35 ve Atabey
Atabey' Alıntı: Onlarda daha çok özel kaplama var Genişletmek için tıkla ... Bir ara yapıyorlardı, gene yapsalar, mesela 777 ile 751'e özel bir kaplama yapsalar,744'e yapsalar,59 ve 835'e geri gelseler vesaire vesaire,
Bucali Moderatör Moderatör Dün 12:58 da #12 Atabey' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 73233 Temsa kaplama almış Wow Genişletmek için tıkla ... 2022 yılı 19 Mayıs bu,
Atabey' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 73233 Temsa kaplama almış Wow Genişletmek için tıkla ... 2022 yılı 19 Mayıs bu,
Bucali Moderatör Moderatör Dün 13:00 da #15 Atabey' Alıntı: Tramvay Ekli dosyayı görüntüle 73234 Genişletmek için tıkla ... Ya aynını atacaktım, iyi oldu gördüm
Atabey' Alıntı: Tramvay Ekli dosyayı görüntüle 73234 Genişletmek için tıkla ... Ya aynını atacaktım, iyi oldu gördüm
Bucali Moderatör Moderatör Dün 13:01 da #16 Atabey' Alıntı: Birde bu var Ekli dosyayı görüntüle 73235 Genişletmek için tıkla ... Savronlar iyiydiler, bir de bu vardı, full kaplama yapılmış mıydı unuttum ama
Atabey' Alıntı: Birde bu var Ekli dosyayı görüntüle 73235 Genişletmek için tıkla ... Savronlar iyiydiler, bir de bu vardı, full kaplama yapılmış mıydı unuttum ama
Atabey Moderatör Moderatör Dün 13:02 da #18 Bucali' Alıntı: Savronlar iyiydiler, bir de bu vardı, full kaplama yapılmış mıydı unuttum ama Genişletmek için tıkla ... Metroda CRRC setinde vsr aynısı ama fotoğrafı yok yoksa ben binmiştim hatırlıyorum. Tepkiler: Bucali
Bucali' Alıntı: Savronlar iyiydiler, bir de bu vardı, full kaplama yapılmış mıydı unuttum ama Genişletmek için tıkla ... Metroda CRRC setinde vsr aynısı ama fotoğrafı yok yoksa ben binmiştim hatırlıyorum.
Bucali Moderatör Moderatör Dün 13:02 da #19 Atabey' Alıntı: Metroda CRRC setinde vsr aynısı ama fotoğrafı yok yoksa ben binmiştim hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben de onu buluyordum da yok
Atabey' Alıntı: Metroda CRRC setinde vsr aynısı ama fotoğrafı yok yoksa ben binmiştim hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben de onu buluyordum da yok