Benim gördüğüm kadarla ilerleme gayet iyi aynı hızla Aralık gibi biterMayısta geçtiğimde bif şey görmedim ama dikkatsizliğim de olabilir
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Benim gördüğüm kadarla ilerleme gayet iyi aynı hızla Aralık gibi biterMayısta geçtiğimde bif şey görmedim ama dikkatsizliğim de olabilir
bir de eski çınarlı istasyonu geri açılsa güzel olucak istasyon kapandıktan sonra çevre bölge tamamen atıl hale geldiSelçuk tokide bir istasyon ileride kesinlikle düşünülecektir. Bir merdivenle inilebilecek durumda ve bilet holü yoldan düz ayak direkt geçiş olacak şekilde olabilir,
Çiğli ile arası Alaybey-Karşıyaka arasından az gibiayrıca işaretlediğim yere ataşehir durağı açılabilir
Ekli dosyayı görüntüle 70586
eğer o bile mümkünse bu neden olmasın kiÇiğli ile arası Alaybey-Karşıyaka arasından az gibi
hime yazsak izban var neyinize yetmiyor derlerİzmir'de metrobüs olsa keşke...
Orta refüj tarafından gidiyorlarsa Siteler Son durak tarafından Ürkmez'e bir metrobüs hattı açılabilir
Bir de Şehir Hastanesi'nden Esbaş'a ve Menemen'e hat düşünülür bence ne diyorsunuz?
Siteler'den Ürkmez'e izban açılmış mıydı,Yoksa İzban uçuyor mu?hime yazsak izban var neyinize yetmiyor derler
Harbiden Alaybey'i kullanan yok, Karşıyaka tüm yolcuyu topluyoreğer o bile mümkünse bu neden olmasın ki
izmir belediyesine sormak lazımSiteler'den Ürkmez'e izban açılmış mıydı,Yoksa İzban uçuyor mu?
Neyi?İzban'ın uçtuğunu muizmir belediyesine sormak lazım
otogar değil de pınarbaşından başlasa ışıkkent ve otogardan geçse daha güzel olurUltra ütopik hayaldir
Bence Otogar'dan kalkıp İzban gibi giden, ama İzban'ın gidemediği dağ kesimlerini toplayan bir metro olsa, Egekent-2'nin içi,Şehir Hastanesi,Evkalar(2,5 ve 6) tarafındakilerin aktarma mantığından çıkması lazım.Aslında bütün İzmir'in aktarma mantığından çıkması lazım daaaa...
Kemalpaşa'dan başlasın istersenizotogar değil de pınarbaşından başlasa ışıkkent ve otogardan geçse daha güzel olur
M4'e benzemiş ama M4 otogara gitmiyor.Ultra ütopik hayaldir
Bence Otogar'dan kalkıp İzban gibi giden, ama İzban'ın gidemediği dağ kesimlerini toplayan bir metro olsa, Egekent-2'nin içi,Şehir Hastanesi,Evkalar(2,5 ve 6) tarafındakilerin aktarma mantığından çıkması lazım.Aslında bütün İzmir'in aktarma mantığından çıkması lazım daaaa...
Fuar-Bornova arası açılsa iş yaparİzmire monoray açılabilir mi?