Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Kahramankazan Ile Esenboğa Havalimanı Arasını 30 Kilometreye Düşürecek Otoyolu Projesi | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Kahramankazan Ile Esenboğa Havalimanı Arasını 30 Kilometreye Düşürecek Otoyolu Projesi

AlbatrosDIIIFazılBey

Paylaşımcı Üye
2019 dan beri haber yok, Kahramankazan belediyesinin seçim vaadlerinde ismi geçiyor, bakalım ne zaman hareketlenme olacak projede.

• Beğen
Tepkiler: yuSuF
Yapımına 2016’da başlanan, Esenboğa - Pursaklar - Keçiören - Yenimahalle - Kahramankazan hattı boyunca uzanan 50 metre genişliğindeki yolun tamamlanması için nihayet ihale yapıldı. Bu alternatif protokol yolu bence Melih Gökçek'in ömründeki en iyi, en doğru proje. 7-8 yıldır ABB yapmadı. Tuna ve Yavaş kulak arkası etti. Nihayet yapılacak.

Bu alternatif yol yapılacağı için Kahramankazan - Esenboğa yolu yapılmaz diye düşünüyorum. Üstelik tasarruf tedbirleri varken.

• Beğen
Yapımına 2016’da başlanan, Esenboğa - Pursaklar - Keçiören - Yenimahalle - Kahramankazan hattı boyunca uzanan 50 metre genişliğindeki yolun tamamlanması için nihayet ihale yapıldı. Bu alternatif protokol yolu bence Melih Gökçek'in ömründeki en iyi, en doğru proje. 7-8 yıldır ABB yapmadı. Tuna ve Yavaş kulak arkası etti. Nihayet yapılacak.

Bu alternatif yol yapılacağı için Kahramankazan - Esenboğa yolu yapılmaz diye düşünüyorum. Üstelik tasarruf tedbirleri varken.
hocam yolu açmışlar asfaltlaması kalmış, o da ne zaman olur Allah bilir bekleyip görecez.

• Beğen
Sima Yol - Ök Bil ortaklığı 289 milyon bedelle kazandı.

Oradan geçmiyor. Yakacık, Üst Haçıl, Kuzey Yıldızı, Bağlum, Pursaklar, Akyurt kavşağı, Havaalanı diye gidiyor.

Pursaklar Gümüşoluk Mahallesi’nden başlayıp, Pursaklar, Saray, Fatih ve Mimar Sinan mahalleleri sınırları içinden, Bağlum Karşıyaka ve Hisar Mahalleleri’ne, buradan da Yenimahalle Yakacık Mahallesi, Kuzey Yıldızı sınırlarından geçip, Ovacık Üst Haçıl sınırından sonra, Yuva Mahallesi 3585. Cadde’de sona erecek. Bir ucu Yuva Mahallesi’ne çıkan yolun diğer ucu Esenboğa yolu Akyurt Kavşağı’na çıkacak.

Sima Yol - Ök Bil ortaklığı 289 milyon bedelle kazandı.

Oradan geçmiyor. Yakacık, Üst Haçıl, Kuzey Yıldızı, Bağlum, Pursaklar, Akyurt kavşağı, Havaalanı diye gidiyor.

Pursaklar Gümüşoluk Mahallesi’nden başlayıp, Pursaklar, Saray, Fatih ve Mimar Sinan mahalleleri sınırları içinden, Bağlum Karşıyaka ve Hisar Mahalleleri’ne, buradan da Yenimahalle Yakacık Mahallesi, Kuzey Yıldızı sınırlarından geçip, Ovacık Üst Haçıl sınırından sonra, Yuva Mahallesi 3585. Cadde’de sona erecek. Bir ucu Yuva Mahallesi’ne çıkan yolun diğer ucu Esenboğa yolu Akyurt Kavşağı’na çıkacak

haritalardan baktım hocam. kasabamızın güneyinden bağlumdan geçiyor, ben havalimanı yolunda kuzey ankara toki konutlarında oturuyorum belki bağlum bağlar caddesinden bağlantı olduğunda pursaklardan bu yolu takip edip evimize gelebiliriz diye düşündüm.

Konu görüntüleyen kullanıcılar