Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hatay lı arkadaşım var, ısrarla yerinde dönüşüm ile yıkılan yerlerin yerinde deprem bölgesinde inşaatların olduğunu söylüyor, nehrin çevresi doldu diyor, ne kadar doğru bilemiyorum.
hatay lı arkadaşım var, ısrarla yerinde dönüşüm ile yıkılan yerlerin yerinde deprem bölgesinde inşaatların olduğunu söylüyor, nehrin çevresi doldu diyor, ne kadar doğru bilemiyorum.
Yerinde dönüşüm için yapının depremde hasar almasına bakmıyorlar. Zemin etüdü yapılıyor.
Yapının altından fay hattı geçmiyor ise, fay hattının belli bir mesafesine kadar (100/400 metre) inşa izni verilmiyor.
Antakya şehir merkezinde de fore kazıklar ile inşaat yapılıyor. Yapıların çoğu 3/4/5 katlı. Çok sağlam yapılar yapılıyor bence.
Güzelyurt ve Denizli (Pulvanlı) köy tipi konutlar. Orman alanlarının (Güzelyurt İçin) yerleşime açılmasını yanlış buluyorum. Buraların çoğu sonradan insan emeği ile ağaçlandırılan yerler. Ekli dosyayı görüntüle 27298
geçenlerde bir kimse dağın ta tepesine hem de 2+1 yapıyorlar diye şikayet ediyordu, halbuki bilse fay hattından uzak olması için öyle olduğunu hem o uzağa yapılan apartmanlar camisi marketi parkı ile tam bir yerleşke oluyor.
Gerçekçi değil. Siyasal iktidar ile ilgisi de olamaz. Yıkım çok fazla. Yıkılmayı bekleyen çok yapı var. Artı binlerce dava var orta ve ağır hasarlı yapılar ile ilgili. Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman 2027 ortalarını bulur. Antakya hariç..
Gerçekçi değil. Siyasal iktidar ile ilgisi de olamaz. Yıkım çok fazla. Yıkılmayı bekleyen çok yapı var. Artı binlerce dava var orta ve ağır hasarlı yapılar ile ilgili. Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman 2027 ortalarını bulur. Antakya hariç..
yıkılmayı bekleyenler bildiğim kadarıyla fay hatlı bölgede zannedersem toki konutları diğer yerlere yapılıyor, bu durumda yıkılmayı bekleyenler yeni konutların yapımına engel olmamalı diye düşündüm.
yıkılmayı bekleyenler bildiğim kadarıyla fay hatlı bölgede zannedersem toki konutları diğer yerlere yapılıyor, bu durumda yıkılmayı bekleyenler yeni konutların yapımına engel olmamalı diye düşündüm.
ben olsam benim konutumun yapılmasını mahkeme ile engelledikleri için tazminat açardım çünkü mahkeme bitene kadar diğer hak sahipleri de beklemek zorunda kalacak, doğru mu düşünüyorum hocam.