Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Kapanmış İett Depar Hatları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Kapanmış İett Depar Hatları

Gebzeli

Paylaşımcı Üye
Benim hatırladığım
130Ş içerisinde Tepeüstü deparı vardı
500T içerisinde Cevizli - Cevizlibağ
Şifa Mahallesi - Kartal Metro
4.Levent - Şifa Mahallesi deparları vardı.

• Beğen
Tepkiler: yuSuF ve Beykozlu
2017 yılında 11ÇB hattının körüklü Karsan Bredamenarinibus'lı Burhaniye/Kısıklı seferi vardı. Ne kadar ilginç ve alakasız değil mi? Cumhurbaşkanının evinin karşı sokağından çıkıyordu, Kısıklı durağına dönüyordu. Kısıklı'dan Bulgurlu, Alvarlızade Camii Ümraniye diye normal güzergahına dönüyordu.

37T’nin bir ara Gümüşsuyu Peron kalkışlı Kağıthane Garajı’nda biten bir deparı vardı. Hangi gündü aklımda değil ama saati 10 civarı, son seferiydi

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Acıyorum sana spastik. Aslında kendine gülüyorsun.
IMG_6415.png

Eskiden ne güzel hatlarımız vardı. Hepsini kapattılar. Ben bunu kabullenemiyorum.

Şimdi varsa yoksa

50 Türevli, TM ve SM hatları var. Çeşitlilik yok normal uzun hatlar yok. Varsa yoksa kısa çöp aktarma hatları var.

Eskiden ne güzel hatlarımız vardı. Hepsini kapattılar. Ben bunu kabullenemiyorum.

Şimdi varsa yoksa

50 Türevli, TM ve SM hatları var. Çeşitlilik yok normal uzun hatlar yok. Varsa yoksa kısa çöp aktarma hatları var.
Sana hangi hatlar lazım mesela açıklama getirirsen yardımcı olmaya çalışırız. Uzun hattan kastettiğin nedir tam olarak? Eğer uzun hat seviyorsan İstanbulda hala uzun hatlar var binebilirsin 500T sana Avrasya turu 130Ş sana Anadolu Yakası turu yaptırır 139A ile Batı ile Kuzeyin buluşmasını 303 ile de İstanbulun en batısına yolculuk etmiş olursun

Konu görüntüleyen kullanıcılar