Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Kar Yağışı Nedeniyle Okulların Tatil Olduğu Şehirler | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Kar Yağışı Nedeniyle Okulların Tatil Olduğu Şehirler

WowTurkeySevdalısı

Moderatör
Moderatör

Türkiye'yi etkisine alan kar yağışı nedeniyle üç il ve 3 ilçede okullara bir gün ara verildi.​

KAYSERİ

Kayseri'de olumsuz hava koşulları nedeniyle okullara 1 gün ara verildi. Kayseri Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Meteorolojiden alınan son verilerin değerlendirilmesi sonucunda, ilimiz merkezi ve tüm ilçeler dahil olmak üzere 25 Kasım Pazartesi günü eğitim-öğretime (özel eğitim kurumları ve kurslar da dahil) 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurumlarımızda görevli personellerden engelli ve hamile olanlar idari izinli sayılacaktır" denildi.

NEVŞEHİR

Nevşehir'de olumsuz hava şartları nedeniyle 25 Kasım Pazartesi günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada; "İlimizde gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan yoğun kar yağışı ile birlikte oluşan tipi buzlanma tehlikesi nedeniyle 25 Kasım Pazartesi günü ilimiz genelinde tüm resmi ve özel örgün ve yaygın eğitim kurumları ile rehabilitasyon merkezleri ve Kur'an kurslarında (yetişkinler hariç) eğitime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Kamu kurumlarında görevli hamile, engelli, çocuğu kreş ve anaokuluna devam eden anneler ve kronik rahatsızlığı bulunan personel ise 1 gün idari izinli sayılacaktır" denildi.

NİĞDE

Niğde’de olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde 25 Kasım Pazartesi günü eğitime ara verildi.

Niğde'de yoğun kar yağışı, tipi ve muhtemel buzlanma nedeniyle, 25 Kasım Pazartesi günü il genelindeki ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Kamu kurumlarında görevli hamile, engelli, çocuğu kreş ve anaokuluna devam eden anneler ile kronik rahatsızlığı bulunan personel ise 1 gün idari izinli sayılacak.

Niğde Valiliği tarafından yapılan açıklamada; "İlimizde gece saatleri itibarıyla etkili olmaya başlayan yoğun kar yağışı ile birlikte oluşan tipi ve buzlanma tehlikesi nedeniyle 25.11. 2024 Pazartesi günü ilimiz genelinde tüm resmi - özel örgün ve yaygın eğitim kurumları ile rehabilitasyon merkezlerinde 1 gün süre ile eğitim, öğretime ara verilmiştir. Kamu kurumlarında görevli hamile, engelli, çocuğu kreş ve anaokuluna devam eden anneler ile kronik rahatsızlığı bulunan personel ise 1 gün idari izinli sayılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Adana’nın Feke, Saimbeyli ilçelerinde köy okullarında Tufanbeyli ilçesinde ise komple yoğun kar yağışı ve fırtına nedeni eğitime 1 gün ara verildi.

• Beğen
Tepkiler: Bedri18 ve yuSuF

Sayı 14 oldu​

Türkiye'yi etkisine alan kar yağışı nedeniyle 14 ilde ve bazı ilçelerde okullara bir gün ara verildi.​

Aksaray
Kastamonu
Malatya
Giresun
Yozgat
Gümüşhane
Bayburt
Karaman
Bolu
Tokat
Kahramanmaraş
Erzincan
Sivas

Eklenen yerler

Bugün 32 ilde ve bazı ilçelerde okullar tatil.

Ekli dosyalar

• son_dakika_bugun_okul_var_mi_aciklama_geldi_egitime_kar_engeli_1732518212_5464.jpg
    son_dakika_bugun_okul_var_mi_aciklama_geldi_egitime_kar_engeli_1732518212_5464.jpg
    115.9 KB · Görüntüleme: 16
Sadece okullar değil sağlık, güvenlik, ulaşım, haberleşme ve belediye işleri hariç tüm işyerleri tatil edilmelidir.

Enazından ofis işleri karlı havalarda evden çalışma sistemine geçmelidir.

Yoğun kar nedeniyle birçok kentte bugün de eğitime ara verildi. Türkiye genelinde 12 ilin valilikleri okulların tatil edildiğini açıkladı.​

12 İLDE OKULLAR TATİL EDİLDİ​

Sivas, Kayseri, Aksaray, Erzincan, Bingöl, Hakkari ve Bayburt'ta bugün okullar kapalı olacak.

Batman'ın Sason, Çorum'un Oğuzlar, Artvin'in Şavşat ilçesinde de eğitime ara verildi.

Ordu Valiliği de Akkuş, Aybastı, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, Kabataş, Mesudiye, Kumru, Ulubey ilçelerinde okulların tatil edildiğini duyurdu.

Giresun'un da bazı ilçelerinde eğitime ara verildi

Ordu Valiliği ve Van Valiliği, etkili olan soğuk hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.​

Van'da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı, buzlanma ve sis nedeniyle yarın eğitim ve öğretime ara verildi.​

Artvin’in Şavşat ve Yusufeli ilçelerinde, Rize'nin Çamlıhemşin ve Çorum'un Bayat ilçesinde16 Aralık Pazartesi günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi.​

BOLU'DA 4 İLÇE​

Bolu’nun 4 ilçesinde devam eden kar yağışı sebebiyle okullar 1 gün tatil edildi.
Bolu’nun yüksek kesimlerinde gün boyu kar yağışı aralıklarla etkili oldu. Yarın da kar yağışının devam etmesi beklenen Mudurnu, Göynük, Seben ve Kıbrıscık ilçelerinde eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.

Konu görüntüleyen kullanıcılar