Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kayseri ÖHO'de 38 AB 019, 2008 model MAN Lion's Classic olan aracını çok yakında İstanbul ÖHO çıkması ikinci el 2012 model Tezeller Autobus LF1200 ile değiştirecektir. Yeni aracın hazırlıklardan sonra seferlerine başlaması bekleniyor.
Yeni sanayi yolundaki dükkanların orada turkuaz damalı otokar park edilmiş. Bu araç 196 nın yeni aracı olabilir 196 nın eski belde aracı kiçikapıda plakasız olarak yatıyor.
Kayseri ÖHO'de 38 AB 210, 2009 model BMC Belde 280 CB CNG olan aracını çok yakında İstanbul ÖHO A-031 kodundan çıkma olan ikinci el Temsa Avenue LF ile değiştirecektir. Yeni aracın hazırlıklardan sonra seferlerine başlaması bekleniyor.
Yeni sanayi yolundaki dükkanların orada turkuaz damalı otokar park edilmiş. Bu araç 196 nın yeni aracı olabilir 196 nın eski belde aracı kiçikapıda plakasız olarak yatıyor.
Bir ay önce bahsettiğiniz araç sarı renk idi plakası 34DD4861. Şimdi Turkuaz boyalı, plaka üzerinde. Daha önceki paylarımda belirtmiştim yukarda.
Sanırım Ankara için boyandı. Ankara ÖHO larında dama oluyor, Antalya araçlarında varmı bilmiyorum.
Bir ay önce bahsettiğiniz araç sarı renk idi plakası 34DD4861. Şimdi Turkuaz boyalı, plaka üzerinde. Daha önceki paylarımda belirtmiştim yukarda.
Sanırım Ankara için boyandı. Ankara ÖHO larında dama oluyor, Antalya araçlarında varmı bilmiyorum.
Ankara ÖHO'larının hepsinde değil ama bir kısmında dama mevcut özellikle de sözleşmelilerde. Olmayanlar ise genelde mavi boyalı ve yan cam altlarında beyaz düz şerit mevcut. Antalya'da ise hem dama hem de ok şekilde kuşaklı turkuaz araçlar mevcut.
38 AB 014'ün çok yakında BMC Belde 260 CB marka aracının yerine takacağı İstanbul ÖHO çıkması ikinci el 2015 model Akia Ultra LF12'nin boya ve kod hazırlıkları tamamlandı. Araç, plaka tahsisi ve validatör montaj işlemlerinin ardından seferlere başlayacaktır.
38 AB 014'ün çok yakında BMC Belde 260 CB marka aracının yerine takacağı İstanbul ÖHO çıkması ikinci el 2015 model Akia Ultra LF12'nin boya ve kod hazırlıkları tamamlandı. Araç, plaka tahsisi ve validatör montaj işlemlerinin ardından seferlere başlayacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 60770
38 AB 014'ün yeni aracı 2015 Akia Ultra LF12 seferlere başlamış. 38 AB 210'un yeni aracı Temsa Avenue LF'nin ise boyası neredeyse tamamlandı. Mevcut kasası olan BMC Belde 260 CB'nin yaş sınırını doldurması nedeniyle yatan 38 AB 089 ise mal sahipleri arasındaki anlaşmazlıktan dolayı mahkemelikmiş.
38 AB 014'ün yeni aracı 2015 Akia Ultra LF12 seferlere başlamış. 38 AB 210'un yeni aracı Temsa Avenue LF'nin ise boyası neredeyse tamamlandı. Mevcut kasası olan BMC Belde 260 CB'nin yaş sınırını doldurması nedeniyle yatan 38 AB 089 ise mal sahipleri arasındaki anlaşmazlıktan dolayı mahkemelikmiş.
89 çekilir o zaman büyük ihtimalle değişmesi gereken çok araç var mesela 159 a bindim arkası ayrılacak resmen akia gibi hatta İsuzu gibi otobüsler gelse iyi olur
89 çekilir o zaman büyük ihtimalle değişmesi gereken çok araç var mesela 159 a bindim arkası ayrılacak resmen akia gibi hatta İsuzu gibi otobüsler gelse iyi olur
Kayseri ÖHO'de 38 AB 079, yangın sonucu hurdaya ayrılan Temsa Avenue LF marka aracını çok yakında İstanbul ÖHO C-352'den çıkma olan ikinci el 2012 model Temsa Avenue LF ile değiştirecektir. Yeni aracın hazırlıklardan sonra seferlerine başlaması bekleniyor.