Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Kayseri - Yenilenen Özel Halk Otobüsleri | Sayfa 12 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Kayseri - Yenilenen Özel Halk Otobüsleri

Osman kavuncu bulvarında oto sanayicilerin bulunduğu yerin yol kenarında kaportası macunlu bir temsa bekliyor. Bu araç dışardan mı geldi yoksa temsayı bırakan öholardan mı çıktı ?
O aracı reklam için koymuşlar diye düşünüyorum. Önünde, --satılık otobüsler Tel xxxx tabelası asılı.

• Beğen
Tepkiler: yuSuF
Kayseri ÖHO'de 38 AB 212, 2013 model Tezeller Autobus LF1200 olan aracını İstanbul ÖHO çıkması ikinci el 2013 model Temsa Avenue LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun.

Kayseri ÖHO'de 38 AB 367, yangın sonucu hurdaya ayrılan 2010 model BMC Belde 280 CB CNG olan aracını çok yakında ikinci el 2013 model Temsa Avenue LF ile değiştirecektir. Yeni aracın hazırlıklardan sonra seferlerine başlaması bekleniyor. Hayırlı olsun.

Bu araç hattı ile beraber satılıkmış ne olduğunu bilen varmı

Screenshot_2025-05-12-17-39-44-841_com.facebook.katana.jpg

• Beğen
38 AB 252 2016 model BMC Procity'ini hatsız olarak satılığa çıkarmış. Yerine 2013 BMC Procity ya da Temsa Avenue LF artı ekstra para almak istiyor. Heralde o parayı ya varsa borcuna yatıracak ya da varsa diğer plakasına 2013 model bir araç alacak.

• Beğen
38 AB 252 2016 model BMC Procity'ini hatsız olarak satılığa çıkarmış. Yerine 2013 BMC Procity ya da Temsa Avenue LF artı ekstra para almak istiyor. Heralde o parayı ya varsa borcuna yatıracak ya da varsa diğer plakasına 2013 model bir araç alacak.

252, pert olan CNG beldeden sonra aldığı bu 3. aracını ne diye değişiyor anlamadım. Gerçi 2016 model aracın 1m. km. yi devirmiş olmasıda ayrı bir soru işareti. Piyasada çalışan 2008 öho lardan birçoğu bile o km ye gelmedi.

252, pert olan CNG beldeden sonra aldığı bu 3. aracını ne diye değişiyor anlamadım. Gerçi 2016 model aracın 1m. km. yi devirmiş olmasıda ayrı bir soru işareti. Piyasada çalışan 2008 öho lardan birçoğu bile o km ye gelmedi.
Belki de aracı satıp parasını 2'ye bölüp hem 38 AB 252'ye hem de araç sahibinin diğer plakası olan 38 AB 373'e 2013 model BMC Procity ya da Temsa Avenue LF takıp her iki plakada da rahat edecek.

KM'nin 1 milyonu devirmesinin sebebine gelirsek araç İBB ÖHO 500T çıkması olabilir.

Piyasada 2016 procity 4-4.5 milyona gidiyor. 2013 temsalar 1.5 milyon civarlarında temizliğine göre. Arada 2 araç fiyatı kadar farkediyor.

1 milyon km 9 yaşında araca göre normal. Daha eski 2009 beldeler 2 milyonu zorluyor günümüzde. Kayseri öhonun sefer sayıları ve hat mesafeleri diğer şehirlere kıyasla çok yüksek. Bir öhonun günde 13-14 kez sefer yaptığı oluyor bazen.

• Beğen
Piyasada 2016 procity 4-4.5 milyona gidiyor. 2013 temsalar 1.5 milyon civarlarında temizliğine göre. Arada 2 araç fiyatı kadar farkediyor.

1 milyon km 9 yaşında araca göre normal. Daha eski 2009 beldeler 2 milyonu zorluyor günümüzde. Kayseri öhonun sefer sayıları ve hat mesafeleri diğer şehirlere kıyasla çok yüksek. Bir öhonun günde 13-14 kez sefer yaptığı oluyor ve hatların mesafesi de epey fazla.
Sahibi belki de 1 aracı satıp 2 plakasına da 2013 model Temsa Avenue LF ya da BMC Procity takacak.

• Beğen
Herkese merhaba, öncelikle eğer çevirmen kullandığım için Türkçem iyi değilse ve sorumun konusu doğru değilse özür dilemek istiyorum. Ben Mattia, dünyayı dolaşan eski otobüs modellerine tutkuyla bağlı bir İtalyan otobüs şoförüyüm. Kayseri'ye belediye otobüsleriyle gittim ve çok memnun kaldım! Eğer sorun değilse sormak istediğim iki üç soru var:

1) Anladığım kadarıyla 001'den 398'e kadar olan modeller özel otobüs, ancak "Özel Halk Otobüsü" firmanın adı değil, genel olarak bunların özel otobüs olduğunu belirtiyor? Hizmeti kim gerçekleştiriyor?

2) Belediye araçlarının plakaları geleneksel siyahtır, özel araçlarda ise bu yoktur. Belediyeye ait 12xx, 14xx, 15xx ve 17xx serili araçların normal beyaz plakalı olması ve belediye taşıtları dosyasında yer almamasının sebebi nedir? Bunlar hangi şirketten?

3) Yukarıda talep edilen serinin güncellenmiş filosuna sahip olan var mı? (12xx, 14xx, 15xx, 17xx)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, saygılarımla :)

Herkese merhaba, öncelikle eğer çevirmen kullandığım için Türkçem iyi değilse ve sorumun konusu doğru değilse özür dilemek istiyorum. Ben Mattia, dünyayı dolaşan eski otobüs modellerine tutkuyla bağlı bir İtalyan otobüs şoförüyüm. Kayseri'ye belediye otobüsleriyle gittim ve çok memnun kaldım! Eğer sorun değilse sormak istediğim iki üç soru var:

1) Anladığım kadarıyla 001'den 398'e kadar olan modeller özel otobüs, ancak "Özel Halk Otobüsü" firmanın adı değil, genel olarak bunların özel otobüs olduğunu belirtiyor? Hizmeti kim gerçekleştiriyor?

2) Belediye araçlarının plakaları geleneksel siyahtır, özel araçlarda ise bu yoktur. Belediyeye ait 12xx, 14xx, 15xx ve 17xx serili araçların normal beyaz plakalı olması ve belediye taşıtları dosyasında yer almamasının sebebi nedir? Bunlar hangi şirketten?

3) Yukarıda talep edilen serinin güncellenmiş filosuna sahip olan var mı? (12xx, 14xx, 15xx, 17xx)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, saygılarımla :)
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz

1) 001-397 arası numaralar bireysel işleticilere ve özel kurumsal işleticilere aittir.

2) 2016 öncesi siyah plakalı araçların çoğu belediye mülkiyetindedir ancak kayseri ulaşım aş. işletmektedir. Daha sonraki beyaz plakalı belediye otobüsleri ve 2013 model tcv otobüsler kayseri ulaşım aş. şirketinin mülkiyetindedir. KBB otobüs işletmesi 6-7 sene önce kayseri ulaşım aş. şirketine devredildi. Bu başka şehirlerde de böyle olabilir.

3) Belediye-kayseri ulaşım aş. otobüslerinin sıralı tam listesi henüz yapılmadı ama bazı modellerin numaraları "kayseri belediye otobüsleri ve özel halk otobüsleri" başlığında mevcut.

202 aracını BMC PROCITY ile yenilemiştir

Eski araç: OTOKAR KENT 290LF

Foto: @eroljkl132/instagram

Screenshot_20250517-212707_Instagram.jpg

• Beğen
Tepkiler: akifarslan38
Kayseri ÖHO'de aldığım son bilgilere göre 38 AB 320, İstanbul ÖHO çıkması 2013 model Conecto almış ve aracı boyatıp yakında 2010 model BMC Belde 280 CB CNG marka aracını yerine takacakmış.

• Beğen
Tepkiler: akifarslan38

Konu görüntüleyen kullanıcılar