Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Kira Zam Oranları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Kira Zam Oranları

WowTurkeySevdalısı

Tecrübeli
Tecrübeli
Kiracı ve ev sahibini ilgilendiren Aralık ayı kira zam oranı belli oldu.

2 aylık enflasyon ortalamasına göre belirlenen kirada tavan zam oranı yüzde 60,45 olarak ortaya çıktı.

Kasım ayının enflasyon verilerinin açıklanmasıyla aralık ayında kiracılara uygulanabilecek tavan zam oranı ortaya çıktı. 12 aylık enflasyon ortalamasına göre belirlenen zam oranı 60,45 oldu.​

KASIM AYINDA YÜZDE 62,02 OLMUŞTU.​

• Beğen
Tepkiler: yuSuF

Suriyelilerin geri dönmesinin Türkiye'deki kira fiyatlarına olumlu yansımasını bekliyorum. En azından kiralar artmaz. Zam oranları da enflasyon ile düşeceği (40'lara) için bir miktar rahatlama olabilir.​

Hayaller ile gerçekler arasındayız :) evi taşıyorum kira yüzünden :) 10 lira kira 17 olarak güncellemeye çalışıyor mal sahibi :)

Efe tüfe muhabbeti yapıyordu en son açıkçası kira artışları %25 iken 4 bin veriyordu benden çıkan kiracı yerine girdim o zaman 5 bin den vermesi lazımdı :) ki vs vs ne varsa bizim toplumda var para de yeter
Bana %60 zam gelmedi ki ben nasıl yapayım onu

Onun muhabbeti önemli değil. Her ay açıklanıyor zaten. Birçok işçi memur yüzde 60 zam almadı evet. Çok karışık durumlar.

Memurlar normale göre zaten iyi maaş alıyorlar takside iken hatırlıyorum evli memur çiftler 1 maaşı ile kredi çekti diğerinin maaşı ile geçiniyordu kredi çektikleri dönemde polis memuru 11 bin alıyordu şuan ödenen kredi maaşının 4 de 1i bile değil yani ben memur değilim sonuçta şartlarım iyi değil memur kadar memurlara göre yapılacak ise asgari ücret 55 bin olması lazım standart şekilde herkes yaşasın hep altta kalanın canı çıksın muhabbeti

Kira artış oranını belirleyen 12 aylık enflasyon ortalaması yüzde 58,51 olarak gerçekleşti.

Kira artış oranında üst sınır böylece 8 ay sonra yüzde 60'ın altına geriledi.

Konu görüntüleyen kullanıcılar