Kırıkkale - Kent Lokantası

Emirhan

Moderatör
Moderatör

Kent Lokantası Kapılarını Açıyor​

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın sosyal belediyecilik projelerinden olan ‘Kent Lokantası’nda çalışmalar devam ediyor. Kent Lokantası’nın 15 Eylül’de açılması planlanıyor.

8773d05a-762f-43bc-bcae-a4970d362e35


Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın sosyal belediyecilik projelerinden olan ‘Kent Lokantası’nda çalışmalar devam ediyor. Kent Lokantası’nın 15 Eylül’de açılması planlanıyor.

03dabce3-7f34-466e-b3de-c2a895c1d44f


15 EYLÜL’DE AÇILMASI PLANLANIYOR

Ekonomik kriz ve enflasyonunun arttığı bu günlerde, Kırıkkale Belediyesi halkçı projelerinden ikincisini gerçekleştiriyor. Ankara Caddesi’nde hizmet verecek olan ‘Kent Lokantası’ için ekipler çalışmalarına devam ediyor. Günde yüzlerce kişiye yemek verilmesi planlanan ‘Kent Lokantası’nın 15 Eylül’de açılması planlanıyor.

4a494bb4-99c8-47e3-90e9-8844b22b5379


SADECE ALT YAPIYA DEĞİL HALKIN SOSYAL İHTİYAÇLARINI DA KARŞILIYORUZ

Kırıkkale Belediye Meclisi Toplantısı’nda gündemin 9’ncu maddesi olan ‘İşletme Kurulması ve Fiyat Belirlenmesi’ hususu görüşüldü. Meclis Toplantısı’nda söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir, sadece alt yapıya değil halkın sosyal ihtiyaçlarının karşılanması için de bu tür projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

2095d15a-e646-421a-811d-fd88eb354408


TADİLATLARIMIZI TAMAMLAMAK ÜZEREYİZ

Başkan Yardımcısı Eldemir, kentimizde Belediye olarak Kına ve Düğün Salonu açtıklarını söyleyerek, “Kına ve Düğün Salonu’muza talep çok fazla. Halkımızdan çok fazla talep geliyor. Bir talepte ilimizde ‘Kent Lokantası’ açılması yönündeydi. Bununla ilgili projelerimizi tamamladık. Kiralama yöntemi ile Ankara Caddesi’nde bir yer tuttuk. Tadilatlarımızı tamamlamak üzereyiz. 15 Eylül’e yetiştirmek için çalışmalarımız devam ediyor”

affa53da-411d-49b0-a3fb-cf1becd10307


4 ÇEŞİT YEMEK 60 TL

Kent Lokantası’nda 4 çeşit yemeği 60 TL’ye satışa sunacaklarını ifade eden Eldemir, “3 katlı lokantamızda 60 kişi aynı anda yemek yiyebilecek. Pazar günleri hariç saat 12.00 – 15.00 arasında hizmet vereceğiz” dedi. Toplantıda Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kent Lokantası’nda yemeklerin Şehit Aileleri ve Gazilere ücretsiz olması için önerge verdi. Önerge, oy birliği ile kabul edildi.

Kaynak: Kalehaber Kırıkkale Haberleri
 

Bir belediye daha Kent Lokantası açtı! 4 çeşit yemek 60 lira​

Kırıkkale Belediyesi 4 çeşit yemeği 60 liradan satışa sunduğu Kent Lokantası’nı hizmete açtı. 12.0015.00 saatleri arasında hizmet verecek olan lokanta, sadece pazar günleri kapalı olacak.​

Kırıkkale Belediyesi, Ankara Caddesi’nde ilk Kent Lokantası’nı vatandaşların hizmetine açtı. Haftanın 6 günü, 12.00-15.00 saatleri arasında hizmet verecek olan lokantada, 4 çeşit yemek sadece 60 TL karşılığında sunuluyor. Günün menüsünde su, tatlı, çorba, pilav ve tas kebabı yer aldı.

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ​

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği törende, edilen duaların ardından lokantanın açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Ahmet Önal, sıraya girerek parasını ödedi ve yemeğini aldı. Başkan Önal, ardından tezgahta vatandaşlara bizzat yemek ikramında bulundu. Kentte uygulanan bu yeni hizmet, hem uygun fiyatlı yemek imkanı sunarken hem de vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

“SADECE PAZAR GÜNLERİ KAPALI OLACAK”​

Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kent Lokantası’nın açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, vatandaşlara ekonomik fiyatlarla hizmet vereceklerini söyledi.

Lokantada haftanın 6 günü, 12.00 ile 15.00 saatleri arasında 4 çeşit yemek 60 lira karşılığında sunulacağını ifade eden Başkan Önal, “Lokanta sadece pazar günleri kapalı olacak. Allah utandırmasın. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre tekrar değerlendirme yapabiliriz. Güzel bir hizmet oldu, vatandaşlarımız memnun. Her yaş gurubundan vatandaşımız burada” dedi.

EMEKLİLER DE MEMNUN​

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, kentte yaşayan 60 bin emeklinin ekonomik durumuna dikkat çekerek, Kent Lokantası’nın emeklilere bir nebze de olsa rahatlama sağlayacağını belirtti.

Lokantadan faydalanan vatandaşlar ise hizmetten oldukça memnun. Müfit Aslan, “Gerçekten çok güzel bir şey, 4 çeşit yemek doyurucu. Ücreti de çok uygun. Ahmet Başkanımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullanırken, Ali Yarar da 60 liraya dışarıda bir çorba bile içemediklerini vurguladı. Gülhan Mutlu ise Kent Lokantası’nı “mükemmel” olarak nitelendirdi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
 
Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Benzer konular