Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Lvbel C5 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Lvbel C5

Rap neydi unuttum. 😂İngilizce şarkı dinleye dinleye ben anca oyun müziği birde Barış manço birde Rick Astley dinliyim.

• Beğen
Tepkiler: Bucali
LVBELK9 hiçbir zaman Sagopa,Contra veya Ceza seviyesine ulaşamadı,ulaşamaz da
Sagop arabesk hönkürüyor rapi çok kötü tekniği berbat ama Lvbel C5'in hakkı yeniyor özellikle Mermer gibi şarkıları harika. Uzi eskiden çok kötüydü özellikle Favela falan ama yenileri çok güzel (bkz neon ft. Muti). Bence cakal ve Ebo gibi rapçilerin artması gerek sonra gidiyonuz Sagopa Kajmer falan dinliyonuz. Aynı şekilde bence Ceg26 mı 25 mi ne o çok abartılıyor HAV HAV HAV bile daha iyi yani. Ayrıca Hidra çok kötü hiç ritim tutturamıyor. Bir keresinde dedemin Mercedes G CLASS'ında Şehinşah açtım adam bizi öldürmek için viyadükten aşağı atacaktı arabayı kendimizi zor kurtardık neyse Aleyna Tilki de geçmiş olsuna geldi zaten😛 helelelele. Ati de harika bir babadır bizim için özellikle Inzaghi dıdıdı sözlerini anlamıyorum ama olsun zaten işte daha ne olsun adam çok ayrı bir Dünya'da yaşıyor. Sefo bir rapçidir rapçi kalacak. Bence Demet Akalın da bir rapçi popçu değil. Bu arada aklıma geldi Ceg'in rapi acilen bırakıp phonka falan geçmesi lazım böyle dındındıdındındın. Bir de abugat kadınlar hakkında ayip şeyler yazıyor onları acilen bırakması lazım

• Haha
Tepkiler: Rime ve Bucali

Konu görüntüleyen kullanıcılar