Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belki alakasız olacak kusura bakmayın ama kayaşehir merkez metrosu keşke saat kulesinin oralarda olsaydı ulaşımı ve diğer yerlere ulaşımı çok daha rahat olurdu.
Belki alakasız olacak kusura bakmayın ama kayaşehir merkez metrosu keşke saat kulesinin oralarda olsaydı ulaşımı ve diğer yerlere ulaşımı çok daha rahat olurdu.
Bunun için m3 son durakta orda olmalıydı yada başka bir istasyonda aktarma vermeliydi.
Biliyorsunuz m3 son durak ile m11 kayasehir merkez aktarma istasyonu ve içersen aktarma yapılabilecek.
Bunun için m3 son durakta orda olmalıydı yada başka bir istasyonda aktarma vermeliydi.
Biliyorsunuz m3 son durak ile m11 kayasehir merkez aktarma istasyonu ve içersen aktarma yapılabilecek.
Aynen aslında m3 son durak için demiştim. Hatta ilk açıldığında Kayaşehir Merkez saat kulesidir diye inmiştim ve neredeyse kayboluyordum nereye çıktığımı algılayamadım. En baştan saat kulesine alınsaydı çok daha iyi olabilirdi