Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Mazide Kalmış İETT Hatları | Sayfa 9 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Mazide Kalmış İETT Hatları

Kış gelince geri açılır gibi, yaz tarifesi kapsamında kapatılmış.
Malesef açılmıycak gecen senede olmuştu bir cok hattı kapatmişlardı. Yaz tarifesi adı altında hatları kapatıyorlar. Bugün sehir hastanesi durağında uyarı yazısı yazmışlar mesela MK2 hattı artık hizmet vermeyecektir diye. Anliycağiniz MR10'Da tarihe karıştı.

Katılıyorum. Olimpiyatköy’deki peron boşa çıkacak diye mi yapmıyorlar bilmiyorum da HS2 çok yoğun. MK hatlarının Şehir Hastanesine uzatılması bu hattı çok rahalatır. Onun yanında bölgenin M3’e de doğrudan entegrasyonu sağlanır. 3 durak uzatmayla çok şey değişir özetle.
Yada alternatif 36F var bu hattı tüm bloklara girebilir.

Boğaziçi Köprüsü geçişli hatlar:
129T, 251, 256, 522

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü geçişli hatlar:
121A, 121B, 121BS, 122C, 122D, 122H, 122M, 122V, 122Y, 129L, 500T, 522B, 522ST, 622, E-3,

Edit: kapatılan hatları istemiş görmedim, aklıma gelenleri yazıyorum.

Boğaziçi Köprüsü:
101, 103, 110, 111, 112, 114, 120, 121, 123, 125, 126, 127, 128, 129, 129B, 252, 500A, 500B, 522A,

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü:
101A, 122B, 122L, 122S, 129K, 522N, E-2
Boğaziçi Köprüsü geçişli hatlardan iptal olan E-8 hattı da var. Pendik - Beşiktaş bir de bunun Kartal - Beşiktaş olanı vardı. Yanlış hatırlamıyorsam kodu E-9 du
123U Uğurmumcu - Mecidiyeköy - Perpa hattı vardı C-5 Öztaş grubu çalışıyordu
Çok uzun çalışmadı ama 500K da vardı Kavacık - Şifa Mahallesi :D

Son düzenleme:
Boğaziçi Köprüsü geçişli hatlardan iptal olan E-8 hattı da var. Pendik - Beşiktaş bir de bunun Kartal - Beşiktaş olanı vardı. Yanlış hatırlamıyorsam kodu E-9 du
123U Uğurmumcu - Mecidiyeköy - Perpa hattı vardı C-5 Öztaş grubu çalışıyordu
Çok uzun çalışmadı ama 500K da vardı Kavacık - Şifa Mahallesi :D
500K diye hat mı vardı hiç haberim olmadı.

Çok eskiden bizim burada hep öho İuaş olduğunu hatırlıyorum hatta burada öho mavi cobra görüyodum sanırım onlar 79E de çalışıyordu ve 79B de de hep İuaş mor kentler ve procityler çalışıyordu ama internette hiç göremiyorum öyle fotolar 2014 e kadar gidince ama gerçekten vardı

Bende 79Y Kiptaşa uzatılmadan önce son durağın Kayaşehir olduğu dönemlerde, İETT'ye verilen cngli Temsalar daha İuoş'ta morken ve kodları boşa çıkan araçların 79Y deki resmini görmüştüm

Son düzenleme:
Malesef açılmıycak gecen senede olmuştu bir cok hattı kapatmişlardı. Yaz tarifesi adı altında hatları kapatıyorlar. Bugün sehir hastanesi durağında uyarı yazısı yazmışlar mesela MK2 hattı artık hizmet vermeyecektir diye. Anliycağiniz MR10'Da tarihe karıştı
2 durak için insanlara aktarma yaptırtmaya gerek yok bence, dediğim gibi MK hatlarının Şehir Hastanesine uzatılmasıyla sorun çözülür. Ulaşım yüzünden millet devlet hastanesine gitmeye çekiniyor.
MK2'yi özleyeceğim. İstanbuldaki en kısa hattı. Gidiş geliş 15-20 dakika sürüyordu
En kısa hat MR5 idi. Yenikapı Marmaray - Yenikapı İDO arasında hizmet ederdi. Yenikapı hatlarının çoğu Etkinlik Alanı kalkışlı olduğundan çok da gerek yok diye düşündüler herhalde :)

Son düzenleme:
22m istinye iskele istinye tersane istinye bayırı istinye park maslak
25t Sarıyer taksim
27m seyrantepe yeşilce mahallesi zincirlikuyu metrobüs
28o beşiktaş otogar
29f ferahevler şişli sonra 4.levente kadar çekildi
41m ayazağa Mecidiyeköy
41s seyrantepe şişli
41y ayazağa yenikapı
42m bahçeköy zincirlikuyu metrobüs
44b hamidiye mahallesi eminönü
47e binevler eminönü
47l binevler hacıosman metro
48a Göktürk kazlıçeşme
49 hatların hepsi

Bu resmen kamera şakası.
Kamera şakasına olan sensin. Kimse sana hatları eleştiriyorsun diye kızmıyor. Kullandığın dil berbat. Herkesin mesajına gidip saldırıyorsun

Screenshot_2025-06-25-16-10-39-303_com.android.chrome.jpg

Şuraya bak her konuda herkese hakaretli bir şekilde saldırıyorsun. Neyse son mesajımdı sen formu karıştırmaya devam et artık yokum. Buraya kafa dinlemeye giriyoruz uğraştımız şeylere bak herkes Allah'a emanet olsun

Kamera şakasına olan sensin. Kimse sana hatları eleştiriyorsun diye kızmıyor. Kullandığın dil berbat. Herkesin mesajına gidip saldırıyorsun

Ekli dosyayı görüntüle 71170

Şuraya bak her konuda herkese hakaretli bir şekilde saldırıyorsun. Neyse son mesajımdı sen formu karıştırmaya devam et artık yokum. Buraya kafa dinlemeye giriyoruz uğraştımız şeylere bak herkes Allah'a emanet olsun
Uza. Boş yapma. Her hakareti her iftirayı her haksızlığı yapacaksın. Her mesajıma disslike atacaksın sonra da ben en ufak birşey söyleyince buna tahammül edemiceksin. Yok öyle bi dünya. Hala iftira atıyorsun.

Benim üslubudumda hiç birşey yok. Çünkü ben kimseyle muhatap olmuyorum. Ben görüş ve önerilerimi yazıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 71170

Kafa dağıtmaya, kafa dinlemeye ben geliyorum asıl hepiniz saldırıyorsunuz.

Uza. Boş yapma. Her hakareti her iftirayı her haksızlığı yapacaksın. Her mesajıma disslike atacaksın sonra da ben en ufak birşey söyleyince buna tahammül edemiceksin. Yok öyle bi dünya. Hala iftira atıyorsun.

Benim üslubudumda hiç birşey yok. Çünkü ben kimseyle muhatap olmuyorum. Ben görüş ve önerilerimi yazıyorum.
Keşke şu elemanı bulup bi meydan dayağı çeksek ahhhh ahhh her şeyden çok istiyorum

Kendimi açıklayacağım. Bak dostum benim buraya katılma tarihim 7 Mart 2025 profilimden de görebilirsin
Ekran görüntüsü 2025-06-25 222328.png

Yaklaşık 2 aydır burdayım. Bu 2 ayın ilk ayı mesaj bile yazmadım sadece forumdaki mesajları okudum.

Forumdaki sıcak ortamı hissedince mesaj yazmaya başladım. Burada herkesle iki medeni insan gibi konuştum, tanıştık sohbette ettik. Sevdiğim kardeşlerim/abilerim de oldu.

Seni tanımıyorum. Sürekli 1.5 yıl öncesinden bahsediyorsun. Yaşadığın olayı gram bilmiyorum merakta etmiyorum.

Buraya şuanki kullandığın hesabınla geldiğinde tüm ön yargılara rağmen senle ilk medeni gibi konuşma yapan kişi benim. Bu da kanıtım

Ekran görüntüsü 2025-06-25 223136.png

Yeniden ve son kez tekrar söylüyorum. Kimse sana neden kapatıldı diye kızmıyor en azından ben. Seni tanımıyan insanlara karşı bile hakaretvari konuşuyorsun. Beğenmedin emojisini soracaksın kusura bakma ama bana köpek diyeceksin ve ben bunun karşılığında gül mü verecektim? Benim senle sorunum yok çünkü seni tanımıyorum. Sadece kullandığın saldırgan dilin hoş olmadığını anlatıyorum bu kadar umarım artık anlatabilmişimdir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar