Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Mazide Kalmış İETT Hatları | Sayfa 10 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Mazide Kalmış İETT Hatları

Uza. Boş yapma. Her hakareti her iftirayı her haksızlığı yapacaksın. Her mesajıma disslike atacaksın sonra da ben en ufak birşey söyleyince buna tahammül edemiceksin. Yok öyle bi dünya. Hala iftira atıyorsun.

Benim üslubudumda hiç birşey yok. Çünkü ben kimseyle muhatap olmuyorum. Ben görüş ve önerilerimi yazıyorum.

IMG_20250625_223149.jpg

HS1 -> Yenibosna Metro - Çam ve Sakura Şehir Hastanesi (Bence net bir hastane hattı böyle olmalıydı. İnsanları A noktasından Hastaneye dolanmadan çok hızlı bırakıyordu. Hastane hatları böyle kısa olmalı ama kapandı. Bence kesinlikle kapanmaması gerekiyordu)

BN2 -> Küçükçekmece - Eminönü (BN1'in kardeşiymiş. Canlı görmeye fırsatım olmadı. Gözle görmek isterdim. Fotoğraflardan gördüm. Güzergahları Halkalıya gitmeyenler için nerdeyse aynıymış. Neden kapandığı belli gibi)

HS1 -> Yenibosna Metro - Çam ve Sakura Şehir Hastanesi (Bence net bir hastane hattı böyle olmalıydı. İnsanları A noktasından Hastaneye dolanmadan çok hızlı bırakıyordu. Hastane hatları böyle kısa olmalı ama kapandı. Bence kesinlikle kapanmaması gerekiyordu)

BN2 -> Küçükçekmece - Eminönü (BN1'in kardeşiymiş. Canlı görmeye fırsatım olmadı. Gözle görmek isterdim. Fotoğraflardan gördüm. Güzergahları Halkalıya gitmeyenler için nerdeyse aynıymış. Neden kapandığı belli gibi)
BN3 (Halkalı - Yenikapı)'de vardı onun yanında.

Kapatılmış Bakırköy Hatları

Bu hatların çoğu 10 yıl içinde kapandı.

76B Avcılar - Bakırköy (2024)
76C Büyükçekmece - Bakırköy (2021&2025)
76G Gürpınar - Bakırköy (2013)
76Y Yakuplu - Bakırköy (2024)
79F-1 Mescidi-Selam - Bakırköy (201?)
94 Osmaniye - Eminönü (2021?)
94A Bakırköy - Beyazıt (Kapanmadı ama çok az seferi kaldı)
94B Hisarüstü - Bakırköy (2014)
94T Bakırköy - Taksim (200?)
94Y Yeşilpınar - Bakırköy (2024)
98C Çınar Mh. - Bakırköy (2016)
98K Kirazlı - Bakırköy (2024)
H-11 İstanbul Havalimanı - Bakırköy (Açılmadan Kapandı)

Marmaray ve B2 Kazlıçeşme hattından sonra BN1 de seyrekleşir diyordum da hattın yerleşik bir yolcu kitlesi var, kolay kolay kapatılmaz gibi.
Sadece Halkalı Meydan - Halkalı Marmaray arasında gidip gelen bile yüzlerce yolcu var. (ki bu yüzden Halkalı Meydan - Halkalı Marmaray deparını açtılar.) Kanarya - Küçükçekmece - Floryaya da yolcusu var.

Eminönün'e gitmek için aceleniz varsa Marmaray'ı tavsiye ederim fakat acelem yok yolculuktan keyif alayım derseniz BN1'in Eminönün'e güzergahı çok eğlenceli ve keyifli. En kötü bir kere deneyin. Neredeyse çoğu Sahil kenarlarından geçiyor keyifli yolculuk oluyor. Tabiki araç Temsa değilse 😅

Bir süre daha kapatılacağını düşünmüyorum. Hatta arttırılabilir de

Sadece Halkalı Meydan - Halkalı Marmaray arasında gidip gelen bile yüzlerce yolcu var. (ki bu yüzden Halkalı Meydan - Halkalı Marmaray deparını açtılar.) Kanarya - Küçükçekmece - Floryaya da yolcusu var.

Eminönün'e gitmek için aceleniz varsa Marmaray'ı tavsiye ederim fakat acelem yok yolculuktan keyif alayım derseniz BN1'in Eminönün'e güzergahı çok eğlenceli ve keyifli. En kötü bir kere deneyin. Neredeyse çoğu Sahil kenarlarından geçiyor keyifli yolculuk oluyor. Tabiki araç Temsa değilse 😅

Bir süre daha kapatılacağını düşünmüyorum. Hatta arttırılabilir de
Arttırıldı.
26-06-2025 itibariyle Cumartesi 6 sefer, Pazar 5 sefer, Haftaiçi 7 sefer ilave edilmiştir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar