Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Mersin - Nerelere Gidilir, Ne Yenir? | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Mersin - Nerelere Gidilir, Ne Yenir?

Çinekop Balık Evi​

Erdemli’de bulunan bir balık lokantası. Balıklarının lezzetli olduğu söyleniyor. Bir hayli müdavimleri varmış.

image

image

image

image

Fotoğraflar alıntıdır.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    189.8 KB · Görüntüleme: 22

Gaziantep Çıtır​

Gaziantep Çıtır, Mezitli Menderes mahallesinde bir fırın, lokanta konseptinde bir yer. Geçen gün ciğer dürüm yedim ve lezzetliydi. Tavsiye ederim

image

Ciğer Dürüm
image

image

image

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    104.9 KB · Görüntüleme: 20
Kastınmoni Kastamonu Kır Pidesi Börek Evi

Üniversite caddesinde bulunan ve börek, kır pidesi ile meşhur bir lokanta. Geçen gün peynirli börek sipariş etmiştim ve lezzetliydi.

image

image

image

Son düzenleme:
Çiftlik Cızzgara

Üniversite caddesinde et, tavuk, köfte türünde mangal ürünleri satışı yapan bir restoran. Köftesini açıkçası beğendim. Tavsiye ederim.

1728598885775.png

1728598932816.png

1728599017826.png

Görseller: Google

• Beğen
Tepkiler: Meksika
Adnan Menderes bulvarı ile 34. Cadde kesişiminde bulunan bir binanın zemin katına burger king ve popeyes açılıyor.

20241114_133620.jpg

• Beğen
Tepkiler: Meksika
Sahibi arkadaşım olur baya uğraştı orası için önce apartman sakinlerini uzun uğraşlar sonucu ikna etti, sonra dükkan sahibi vs derken sonunda açılışa az bir zaman kaldı 👍

• Beğen
Tepkiler: Emir
Cesur bir girişim. Üstelik 2 adım mesafede (Sayapark AVM) Burger ve Popeyes olmasına rağmen. Franchise bedeli de yüksektir. Umarım iş yapar.

Sayapark macerası son eren Ot Cafe Göçmen sahile açılıyor (ikinci foto mekanın son hali)

IMG_2378.jpeg

IMG_2379.jpeg

Konu görüntüleyen kullanıcılar