Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Mersin Otelleri | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Mersin Otelleri

By The Marina Hotel açıldı, marinaya 5 dakika yürüme mesafesi konumuyla iyi bir yatırım olacağı şüphesiz

IMG_0761

IMG_0759

IMG_0746

Zincir oteller de artık franchise (Bayilik) veriyor. Yapan firma isim hakkı anlaşması yapmıştır. Bunun haricinde 2 tane Hilton Garden in daha yapılıyor. Biri Mezitli'de, diğeri Tarsus'ta.

• Beğen
Tepkiler: Rafet ve Meksika
Mersin'de fiyat olarak bu otelden daha uyguna oteller var. Altı üstü 1 gecelik iş seyahati konaklaması için fazla masrafa girmemek lazım. Ayrıca şehir otelciliğinden çok resort otelcilik geliştirilmeli bu şehirde. Bir otelin bence balkonsuz olması büyük bir sorun. Odada içilen sigaranın dumanı olduğu gibi odaya siniyor her ne kadar temizlik yapılsa bile. Dedeman'da güya 1. kat sigara içilmeyen kısım olarak ayrılmış ama bence oldukça yanlış bir durum. Balkon yoksa odalarda sigara içmek tamamen yasaklanmalı ve bu misafire bildirilmeli. Duman detektörü ne güne duruyor?

Her ne kadar satın alınan oda da olsa parayı veririm, istediğimi yaparım anlayışı bana göre bir medeniyetsizlik göstergesi. Yıl olmuş 2025, halen kapalı kapılar ardında sigara içenler var. Bir yeşilaycı olarak sigara içenlere sigarayı bırakmaları yönünde çağrı yapıyorum.

Mezitli Hilton Garden in otel inşaatı. Bugün çektiğim fotoğraflar. Şöyle kabataslak yaptığım hesaba göre her katta 8 oda olacak gibi görünüyor. İnşaatın caddeye bakan yüzünde oda sayısı daha fazla. Keşke güneye bakan oda sayısı daha fazla olsaydı. Çünkü birçok misafir cadde gürültüsü istemiyor ama ses yalıtımı iyi olursa bu sorun olmaz. Arka tarafta mal kabul girişi veya kapalı otopark girişi olacak bir rampa gördüm. Havuz yapmak için aslında yer var ama yapılır mı yapılmaz mı bilemiyorum. Zemin hariç 10 kat için izin alındıysa 75 - 80 odalı bir tesis olabilir. En düşük ihtimalle 50 - 55 odalı olur.
20250130_144928.jpg

20250130_144621.jpg

20250130_144838.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar