VeRa
Paylaşımcı Üye
Müge Anlı ortaya çıkardı: ‘Mehdi’nin hizmetçisiyim’ diyen şüpheli gözaltında..
DüzeltilmiştirBu iletinin Bursa kategorisinde yer alması yanlış
olmuş.
Olay Bursa da gerçekleştiği icin. Arti yeni oldugum icin henuz cok forma hakim değilim. Mantıken olayın gerçekleştiği il olarak seçtim.Bu iletinin Bursa kategorisinde yer alması yanlış
olmuş.
Evet benim rutin olarak izlediğim tek program. ) Benim için hayata dail ders niteliğinde .)İzinli olduğum dönemlerde baktığım bir program ama biraz bağımlılık yapıyor ertesi gün merak ediyorsun ..
Twitterda denk geldim. Canlı yayında büyü mü ne yapıyordu. Oturduğu koltuğun kenarına birşeyler koyuyorduBu gözler watsapta peygamberliğini ilan edeni de gördü
Ekli dosyayı görüntüle 63858
İçine mehdi sandığı cini çarpıyordu o sira))Twitterda denk geldim. Canlı yayında büyü mü ne yapıyordu. Oturduğu koltuğun kenarına birşeyler koyuyordu
yok yaa yani burda eksik kalsın kalbim kaldırmaz)))Allah’tan bizim burada bir mehdi yok wowmehdisi diye biri kullanıcı adı alırsa şaşırmam
Her şeyin sahtesi var Mehti alışık olduğumuz sahtelikte zaten.) Herkes mehdi adayı)))Kıyamete yakın vakitte bu tip olaylar artacak. Sahte Mehdi, sahte peygamber, sahte hocalar
Bu bağlantıdaki Hasan’ı görme şerefine nail olmuştum mekandan adam tam dolandırıcı konuştuğum bayandan bile 1 milyon istemiş adı bende kalsın verme dolandırıcı bu adam demiştim doğru çıktı herkesi çarpmış konu biraz zaman öncesine dayanıyor
Esra izlemiyorum ki.) ama orda da bir zamanlar cemile yani namı diyar camiş vardı. )) (cemile) Simdi gelin görünce de.))Esra Erol’dan da açın konu tam olsun esracı ile Mügecilerin forumu olur
Aynen konular mevzular derin orda. hele simdi bir konu var degil Muge Türkiye altından çıkamaz. )) cinayetler serisi.Ben bir tek bu haberi izlemiştim aslında mügenin konuları işlenebilir de ne bileyim her gün başlık altında düzenleme de zor gelir diye düşünüyorum
Konu açsak o konuyla alakalı yani zor çünkü her gün bir cinayet çıkıyor.Aynen konular mevzular derin orda. hele simdi bir konu var degil Muge Türkiye altından çıkamaz. )) cinayetler serisi.