Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Müge Anlı'da Bugün | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Müge Anlı'da Bugün

Bu tarz programlar izlemeyin izlettirmeyin. Hem akıl sağlığınızı hem ruh sağlığınızı mahvediyorsunuz. Bu tarz programlar uzun süre izleyenleri aptallaştırır. Hem kendinize hem çevrenize sıkıntı veren ucube birine dönüşürsünüz. Bazen misafirlikte falan denk gelerek maruz kalıyorum moralim iyiyken bile çabucak psikolojim bozuluyor sinirlerim alt üst oluyor. Keşke devlet izdivaç programlarını kaldırdığı gibi bunları da kaldırsa.

Bu tarz programlar izlemeyin izlettirmeyin. Hem akıl sağlığınızı hem ruh sağlığınızı mahvediyorsunuz. Bu tarz programlar uzun süre izleyenleri aptallaştırır. Hem kendinize hem çevrenize sıkıntı veren ucube birine dönüşürsünüz. Bazen misafirlikte falan denk gelerek maruz kalıyorum moralim iyiyken bile çabucak psikolojim bozuluyor sinirlerim alt üst oluyor. Keşke devlet izdivaç programlarını kaldırdığı gibi bunları da kaldırsa.
Yorumunuz için teşekkürler..
Lakin 10 yildir severek takip etmeme rağmen ucubeye dönmedim. Hayata dail insan başına her türlü şeyin gelebileceği konusun da gerçeğe dayalı hayatın içinden bir program..Psikolojisi el vermeyenler izlemesin.. ülkemde yeterince zihni çürümüş ucube zihniyetler vardır yeni ucubeler kazanmayalim.))

Müge Anlı'yı Hakim , Dedektif yapsınlar. tüm cinayetler çözülür. Tv programınada gerek kalmaz.
Mantıklı sonuna kadar desteklerim. )) lakin TV kanalı olması Ya da TV den bunu yapması işlerin oldukça daha fazla kolaylasmasina sebeb oluyor. Malum işler normal standart için de çözülseydi, onca cinayetler bilinmezliğe gömülmezdi. ))

Ön yargını seveyim;) Hayir olayın parayla alakası yoktur. Binlerce insanin sevgisini desteğini almış bir insan. Onu bir makam da degil bu şekilde ekrandan insanlara ulaşması daha faydalı. )) ki oda öyle düşünmüştür.))
bu devirde çoğu kişi paranın hesabını konuşuyor.

• Beğen
Tepkiler: VeRa

Konu görüntüleyen kullanıcılar