Beykozlu Paylaşımcı Üye 30 Ocak 2024 #1 BMW Mercedes Audi 0 oylayan Moderatör tarafında düzenlendi: 23 Mar 2024 Tepkiler: wow_Admin
Beykozlu Paylaşımcı Üye 30 Ocak 2024 #2 Ben genç ruhlu olduğum için, görünüşü, teknik özellikleri ve iç kalitesi hoşuma gittiği BMW diyorum Tepkiler: wow_Admin
EfeBursa Paylaşımcı Üye 30 Ocak 2024 #3 Yeni Bmw 5.20 i en üst paket bana ömür boyu yeter tabi alma şansımız yok bu paralara elimizdekiyle devam. Tepkiler: wow_Admin ve Beykozlu
Yeni Bmw 5.20 i en üst paket bana ömür boyu yeter tabi alma şansımız yok bu paralara elimizdekiyle devam.
Beykozlu Paylaşımcı Üye 30 Ocak 2024 #4 E39 M5’i tekrar üretseler tekrar satar BMW nin en kaliteli 5 serisi E39 du bence Tepkiler: wow_Admin
Amonyak Paylaşımcı Üye 6 Şub 2024 #5 Zevk meseli tabikide tartisilmaz ama benim favorim asagidaki güzellik Tepkiler: Beykozlu ve wow_Admin
Beykozlu Paylaşımcı Üye 6 Şub 2024 #6 Taşıyıcı filminde Jason Statham’ın sürdüğü 12 silindir Audi hayallerim arasında. Tepkiler: Amonyak
Beykozlu Paylaşımcı Üye 6 Şub 2024 #7 Ama şu an favorim bu araba. 2003’te son kez banttan indiğinden beri hayalim. Tepkiler: Amonyak
mustafag Paylaşımcı Üye 6 Şub 2024 #8 Burada markadan ziyade herhalde ilgili markanın modeli önemli olur Tepkiler: Amonyak ve Beykozlu
wow_Admin Yönetici Yönetici 6 Şub 2024 #10 Ayriyetten aynı segmentteki araçlar içinde yeni konu açılabilir aslında Tepkiler: Amonyak ve Beykozlu
mustafag Paylaşımcı Üye 6 Şub 2024 #11 olabilir, mesela Mercedes A serisi ile BMW’nin 5 ya da 7 serisi aynı değil. Keza Audi A3 ile A6 bile aynı değil Tepkiler: Amonyak, wow_Admin ve Beykozlu
olabilir, mesela Mercedes A serisi ile BMW’nin 5 ya da 7 serisi aynı değil. Keza Audi A3 ile A6 bile aynı değil
Ahmet26 Yönetici Yönetici 7 Şub 2024 #13 Bugün iş yerimize gelen audi a6 quattro yol testi yaptım böyle bir makine yok uçuyor Tepkiler: Amonyak, wow_Admin ve Beykozlu
SaySev Aktif Üye 23 Şub 2024 #14 Hepsi birbirinden kaliteli. Zaten halk arasında bir söz var. Arabayı Almanlardan Karıyı (çok özür diliyorum) Balkanlardan alacaksın. derler. Benim fikrime gelince belirli bir yaşa kadar BMW, belirli bir yaştan sonra Mercedes. Audi benim tarzım değil Tepkiler: Emir ve Beykozlu
Hepsi birbirinden kaliteli. Zaten halk arasında bir söz var. Arabayı Almanlardan Karıyı (çok özür diliyorum) Balkanlardan alacaksın. derler. Benim fikrime gelince belirli bir yaşa kadar BMW, belirli bir yaştan sonra Mercedes. Audi benim tarzım değil
D0836 Paylaşımcı Üye 23 Şub 2024 #15 Herkes a7 veya a8 sever ama benim favori modelim a5 sportback Tepkiler: Emir ve Beykozlu
Beykozlu Paylaşımcı Üye 23 Şub 2024 #16 Audi A5’ten ne zaman V8 motor seçeneği kalktı araba bitti benim gözümde.