Samsun Ulaşım Haberleri

:round_pushpin:Bafra Sera OSB’mizdeyiz…
Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (SERA) Organize Sanayi Bölgemizdeki yol çalışmalarımızı tamamladık…
✅ OSB giriş yolu (yol refujle bölünerek gidiş-dönüşe uygun hale getirildi)
:white_check_mark:Sera OSB- Bafra OSB bağlantı yolu
210946


_210948


210950


210951


Alıntı: Samsun Büyükşehir Belediyesi / X
 
BAKANIMIZ URALOĞLU: “SAMSUN ŞEHİR HASTANESİ BAĞLANTI YOLU’NU SENE SONUNA KADAR BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Samsun’da yapımı devam eden Yeşilkent Kavşağı ile Şehir Hastanesi Bağlantı Yolu şantiyelerini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Karayolları Genel Müdürümüz Ahmet Gülşen’in de yer aldığı ziyaretlerin ardından Bakanımız Uraloğlu basına açıklamalarda bulundu.

“Yeşilkent Kavşağı’nı Kasım ayı içerisinde hayata geçirmiş olacağız"

Yeşilkent Kavşağı’nın imalatlarının genel anlamda bittiğini söyleyen Uraloğlu, “Yeşilkent Kavşağı ile Direksiyonel Kavşak dediğimiz yani sürücünün belli hız sınırları içerisinde rahatlıkla kullanabileceği, sinyalizasyonun ve durma kalkma ihtiyacının olmayacağı bir kavşakla beraber Samsun’un hem batı hem doğu yönünde hem kuzey hem güney yönünde ve civarındaki bütün yerleşimlere hizmet edecek olan çok kıymetli, önemli bir kavşağı inşallah Kasım ayı içerisinde hayata geçirmiş olacağız." dedi.

“Şehir Hastanesi Yolu aynı zamanda bölgenin ulaşımını da rahatlatacak olan bir yol"

Samsun Şehir Hastanesi Bağlantı Yolu ile ilgili de bilgiler veren Uraloğlu şunları söyledi: “Toplam 5,3 kilometrelik bir tam ring oluşturacak bir yoldan bahsediyoruz. Samsun’un halihazırdaki çevre yolundan başlayıp Şehir Hastanesi’ne ulaşımı sağlayacak. Oradan da tekrar çevre yoluna iki noktadan iki önemli kavşakla bağlanacak bir proje yaptık ve onun çalışmalarını devam ettiriyoruz. Şu anda bulunduğumuz kesim ilk etapta hastanenin açılmasıyla beraber hizmet edecek olan asfaltının da belli aşamaya geldiği yaklaşık 2,2 kilometrelik kesimdir. İnşallah burayı bu senenin sonuna kadar bitirmeyi amaçlıyoruz. Hastanenin açılmasıyla beraber güneyde kalan yaklaşık 3 kilometrelik kesimi de bitirerek inşallah Samsunumuzun hizmetine vermiş olacağız. Bu tabi sadece bir hastane yolu değil aynı zamanda bu bölgenin ulaşımını da rahatlatacak olan bir yol."

image


image


image


image


image


image


image


image


Karayolları Genel Müdürlüğü
 
Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle samsun-otogari-tasiniyor-4212-webp.webp

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, şehirdeki otogarı raylı sistem ve hızlı tren hattına yakın bir bölgeye taşımayı planladıklarını açıkladı. Doğan, bu hamle ile ulaşım sorunlarını çözmeyi hedeflediklerini belirtti.ULAŞTIRMA BAKANI İLE TOPLANTI Başkan Halit Doğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katıldığı ‘Samsun İçin Her Daim Birlikte Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları’ etkinliğinde önemli açıklamalarda bulundu. Samsun’da yapılması planlanan projeleri paylaşan Doğan, mevcut otogarın şehrin raylı sistem ağına ve hızlı tren hattına entegre edilmesi gerektiğine dikkat çekti.“OTOGARIN YERİNİ TAŞIYACAĞIZ” Samsun otogarıyla ilgili kendisine gelen şikayetleri yakından takip ettiğini ifade eden Başkan Doğan, çözüm için yeni bir adım atacaklarını duyurarak, “Otogarı raylı sistem ve hızlı tren hattına yakın bir yere taşımayı planlıyoruz. Böylece, ulaşım sorunlarını daha verimli bir şekilde çözmüş olacağız” dedi. Ayrıca şehir hastanesine ulaşımın öncelikli bir mesele olduğunu vurgulayan Doğan, havaalanına günlük bin 500 yolcunun taşındığını ve bu konuda başarılı olduklarını belirtti.Haydar ÖZTÜRK
 
Son düzenleme:
Ne demiştik;
Çalışmanın vakti, saati olmaz‼️

Ekiplerimiz sahada…🚧🚜:construction_worker_man:
Samsun’umuzun bugününden yarınını şekillendirirken gece gündüz demeden çalışıyoruz…

Ekiplerimiz gün içinde trafik akışını artırmamak adına bazı yollarımızda gece çalışmalarını sürdürüyor.

:round_pushpin:İlkadım’dayız…
Kale Mahallesi, Kazım Paşa Caddesinde (Bankalar Caddesi) asfalt işlemlerimiz ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla sürüyor…
014423


014425


014426


014428


Alıntı: Halit Doğan / X
 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Benzer konular