Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Sivas Özel Halk Otobüsleri (Öho) | Sayfa 7 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Sivas Özel Halk Otobüsleri (Öho)

Evet bencede en iyisi daha olmasa öyle en iyisi öyle de olur neden olmasın ama Mercedes Benz conecto lardanda olsa olur ikinci el Mercedes Benz conecto havalimanı aynılarından da olsa olur fiyatları çok çok uygun fiyatlı

Evet bencede en iyisi daha olmasa öyle en iyisi öyle de olur neden olmasın ama Mercedes Benz conecto lardanda olsa olur ikinci el Mercedes Benz conecto havalimanı aynılarından da olsa olur fiyatları çok çok uygun fiyatlı
İstanbul'da Ankara'da illa ki eski manlar mercedesler vardır 2. El ama almazlar yanaşmaz lar

O zaman uygun fiyatlı daha çok çok otobüsler den var bir sürü marka var onlardan da alabilirler

Hiç bilgim yok ne yapacaklarsa artık geride kalan değişmeyen 247 kişi

Yav yapacakları basit aslında ikinci el en ucuzu halk otobüsleri bakacaklar araştıracaklar bulurlarsa ona göre değişim olacak araştırmalar sonucunda bulurlar en iyi si olan otobüsler den halk zaten beğendi ve istiyorlarda büyük otobüsler den yani 247 araç kooperatif başkanı beraberlik içerisinde değişebilir tüm öholar

Yav yapacakları basit aslında ikinci el en ucuzu halk otobüsleri bakacaklar araştıracaklar bulurlarsa ona göre değişim olacak araştırmalar sonucunda bulurlar en iyi si olan otobüsler den halk zaten beğendi ve istiyorlarda büyük otobüsler den yani 247 araç kooperatif başkanı beraberlik içerisinde değişebilir tüm öholar
Zaten 247 üstünde ki 2 araç kooperatif ile belediyeye ait araç değişti zaten onlar yani güleryüz kobralar

Onu zaten bizde biliyoruz da amma şu otokar sultan lf olanlarda vardı ve bu otobüsler den internet te sahibinden.comda çok uygun fiyatlı yani bu fiyatları da hayır derlerse o zaman daha çok otobüs sahiplerinden daha çok şüphelenir yav bir tane otomobil fiyatı o derece uygun yav bir tane togg ile fiyatları resmen aynı şekilde ha togg alınmış ha da o en güzel otokar sultan lf dan bu kadar basit aslında ne varki alınamıyacak kadar

• Beğen
Tepkiler: sedat06
Aslında düşünseler temsa nın md9 le havalimanı otobüslerinden şart birde Otokar Doruk tan şart birde ısuzu cıtıbus dan şart da inşallah önümüzdeki süreçte inşallah getittirirler sipariş verecek olsalar ne iyi olur

Yeni gelen otobüsler trafiğe yakışıyor diğerleri ninki de inşallah iyice olur inşallah

Bakalım hayırlısı ne zamana sipariş verirlerse artık otobüs sahipleri

bugün edindiğim bildilere göre bir tane özel halk otobüsü abi söylemişti 249 araçtan normalde 2 adeti kooperatifin kendine ait ya belediye aldı onlara ortak oldular şimdi 2 araç onun üstüne 3 araç da kooperatif kendine almış satan kişilerden 247 aracın içinden satanlardan 3 adetini satın almışlar yani kooperatif aracı şu anda 5 adete çıkmış durumda ve yeni alınan 3 araçtan 1 tanesini yenilenmesi için sipariş verilmiş yolda geliyormuş 12 metre yine ama markası yine güleryüz kobramı bilmiyorum ondan sonrada diğer kalan 2 kooperatif aracı zamanla değişip 5 kooperatif aracı komple 12 metre şeklinde değişmiş olacakmış geri kalan 244 araç şahıs araçları sahipleride ne zaman değiştirirlerse artık sözleşme bitişlerine göre onlara kalmış

yani durum şu şekilde 249 özel halk otobüsü var
5 adeti kooperatife ait ( 5 taneden 2 adeti belediye ile ortak )
244 adet ise halk otobüsü şahıs aracı kişiler

Man veya Mercedes Benz conecto veya temsa md9 le ısuzu cıtıbus veya bozankaya yada başka firmaların markalarıdan da olabilir bir gelsin görelim bakalım inşallah önümüzdeki günlerde bakacağız resimleri ni alacağım

hiç bilgim yok geride kalan 247 araçtan 3 adet daha satan mal sahiplerinden koopratif kendine almış ve o 3 adet den 1 tanesinin siparişini yine aynı 12 metre vermişler ama markasını bilmiyorum

yani 249 aracın

5 adeti koopratif 3 kooperatif 2 kooperatif + belediye ortak şeklinde

Markası 100/100 Mercedes Benz conecto havalimanı otobüslerinden olabilir kesin bayram dan sonra da burda olur büyük ihtimalle markalarıda Mercedes Benz conecto lardan olabilir 100/100 bence ben öyle hissediyorum

Sahibinden.com da bir sürü fabrika çıkışı otobüs var hem de Mercedes Benz conecto havalimanı otobüslerinden kesinlikle tavsiye ediyorum inşallah Mercedes Benz conecto lardan olur inşallah Mercedes Benz conecto lar daha böyle iyice otobüslerden görünüyor her açıdan bakıldığında

Arkadaşlar başkanımız geçenlerde çay ocağında kahvehanede mahalle sakinleri ninde yanında diyordu bende dinleme fırsatım oldu 7 adet daha getittiriyoruz dedi markası 100 100 galiba Mercedes Benz conecto lardan olabilir bu yıl içerisinde gelecek diyordu geri kalan kısmı önümüzdeki süreçte gine değiştirilecek diyordu böyle diyordu geri kalan kısmı böyle duydum

Konu görüntüleyen kullanıcılar