Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Spor Magazin | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Spor Magazin

WowTurkeySevdalısı

Tecrübeli
Tecrübeli
Samet Akaydın - Hazal Çağlar

Screenshot_20241222_172543.jpg

[Helal olsun benimde bu kadar param olsa en güzel şekilde gezerim eğlenmeye çalışırım ; gençlik işte .. 35 ten sonra bu tarz yerlere gidilemez sanırım ...]

Barış Alper Yılmaz'ın kaçış planı başarısız oldu!

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz önceki gece eğlencedeydi. Aralarında üç kadının da bulunduğu arkadaş grubuyla Kütüphane’ye giden futbolcu, tüm çabasına rağmen objektiflerden kaçamadı.

EĞLENCE GECESİ

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, önceki gece Etiler’de bulunan Kütüphane adlı mekândaydı.

Gecenin sonunda arkadaş grubu, ünlü futbolcunun görüntülenmemesi için bir ‘koruma çemberi’ oluşturdu.

Kapıda basın mensuplarının olduğunu öğrenen Yılmaz, yarım saat boyunca muhabirlerin gitmesini bekledi. Ancak çabası sonuç vermedi.

1736234432969.png

1736234448520.png

Yeni yengemiz hayırlara vesile olsun 😀

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250109_222939.jpg
    Screenshot_20250109_222939.jpg
    208.1 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20250109_222925.jpg
    Screenshot_20250109_222925.jpg
    248.3 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20250109_222912.jpg
    Screenshot_20250109_222912.jpg
    170.8 KB · Görüntüleme: 26
  • Beğen
Tepkiler: Bedri18

Sergen Yalçın haklı çıktı ..​

SERGEN YALÇIN İLE POLEMİK YAŞAMIŞTI​

Yaklaşık 3 ay önce Nuri Şahin'le gerilim yaşayan Sergen Yalçın, aynı seviyede olmadıklarını belirterek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Farioli hakkında zaten konuşmaya cesaret edemezsin çünkü senin öyle bir antrenörlüğün yok. Sen henüz antrenörlük seviyesinde oralara çıkmadın. Aramızda fark var. Bende kupalar var. Ben çoktan çıktım oralara. Aynı seviyede değiliz hocam Farioli ile falan. Bunların hiçbir başarıları yok. Önce bir başarılı olup kupaları alsınlar sonra gelip masada konuşalım"

"Nuri'nin ne reytingi var Allah aşkına. Nuri'yi konuşup kimden reyting alacağız? Ayrıca çocuk için kötü şeyler de söylemedim ama sen bana tutup böyle şeyler dersen ben seni bitiririm. Sen sus işini yap. Türk olarak senle gurur duyuyoruz. Bir an evvel iyi yerlere gelmeye bak. Senin antrenörlük seviyen şu an benle konuşacak pozisyonda değil kusura bakmasın"

Nuri Şahin'i yakın tanırım. Şu an Antalyaspor'da oynayan kuzenim sayesinde. Nuri Şahin kötü antrenör diyemem. Ama yanlışları var. En büyük yanlışı da rakibi kendi silahıyla vurmak istemesi. X takımla oynuyorsun. X takımın en önemli özelliği neyse, kendi takımını da o maçta bunu yapmaya zorluyor. Rakibin en önemli özelliğini senden iyi kullanır. Çünkü o takım buna alışkındır. Senin takımın her hafta farklı disiplinde farklı formatta oynayamaz. Dortmund afalladı. Real ile oynuyorsun, Real gibi oynamaya çalışıyorsun. 5'lik olursun.

• Beğen

Roberto Carlos evsiz kaldı​

Brezilyalı futbol efsanesi Roberto Carlos, eşi Mariana Lucon ile yollarını ayırma kararı aldı. Boşanma sürecinde 160 milyon dolarlık serveti sebebiyle sıkıntı yaşayan Carlos evsiz kaldı.​

• Beğen
Muslera :

"AYRILMA KONUSUNDA HENÜZ KARAR VERMEDİM"

"Sezonun sonunda kulüpten ayrılma konusunda henüz yüzde 100 karar vermedim. Bu, ailemle birlikte değerlendirdiğimiz bir konu. Türkiye'den ayrıldığım gün bunu ön kapıdan yapacağım. Ayrılma zamanının gelip gelmediğini değerlendirmek istiyorum."

"NACIONAL VE PENAROL İLE GÖRÜŞTÜM"

"Geçen yıl Nacional ve Penarol ile görüşmelerde bulundum. Herhangi bir karar vermedim: Penarol, Nacional veya Wanderers. Nacional'e dönmek istediğimi her zaman söyledim. Çok güzel 6 ay yaşadım ama sonra beni rahatsız etmeyecek yerlere döneceğimi tırnak içinde açıkça belirttim."

"HAYALİM URUGUAY ŞAMPİYONLUĞU"

"Gerçekleştirmem gereken hedeflerim ve hayallerim var. Hiçbir zaman Uruguay şampiyonu olamadım. Bunun gerçekleştirilmesi gereken bir hayal olduğunu söylemezsem yalan söylemiş olurum."

"MELO BENİ NACIONAL'E ÇAĞIRDI"

"Felipe Melo bana Nacional'de oynama konusunda Alejandro Balbi (Nacional'in eski başkanı) ile konuştuğunu söyledi. Bu fikir beni heyecanlandırdı. Bana 'Ben gidersem sen de gelirsin' dedi. "Beni bekle" diye cevap verdim."

Osimhen’e hiç yakışmadı sonuçta o adam da emekçi maaşlı çalışan insan neden bu kadar sinirlendiler kimbilir…
umarım fiziksel şiddet yoktur

Victor Osimhen'in olaylı gecesi: Silin o fotoğrafları!

1737988555516.png

ARKADAŞLARIYLA GECELERDE
forma giyen Nijeryalı futbolcu İstanbul gecelerinde görüntülendi. Futbolcu arkadaşlarıyla Maslak 1453’teki Tofes 99 Sports Bar adlı mekândaydı.
-Eğlence sonrası mekândan yaklaşık 10 kişilik arkadaş grubuyla birlikte ayrılan Victor Osimhen, kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

İNGİLİZCE TEHDİT ETTİ: “SİZİ MAHVEDERİM!”
Görüntülendiğini fark edince sinirlenen Osimhen, muhabirlere sözlü saldırıda bulundu. Kameraları engellemeye çalışan ünlü futbolcu, görüntülerin silinmesini istedi. Osimhen ve arkadaşları, sonuç alamayınca hızlı bir şekilde oradan ayrıldı.

Fenerbahçe'nin yeni yengesi Instagram'ı salladı! Talisca'nın aşkı Carolaine Freitas'tan pozlar...​

Fenerbahçe'nin yeni transferi Anderson Talisca'nın model sevgilisi Carolaine Freitas, pozlarıyla dikkat çekti.​

Ekli dosyalar

• 679a39ff3fa0f988__w1200xh1500.jpg
    679a39ff3fa0f988__w1200xh1500.jpg
    212.5 KB · Görüntüleme: 12
  • 679a39f69a9e0562__w1200xh1500.jpg
    679a39f69a9e0562__w1200xh1500.jpg
    263.9 KB · Görüntüleme: 11
  • 679a39fad8114378__w1200xh1500.jpg
    679a39fad8114378__w1200xh1500.jpg
    233.3 KB · Görüntüleme: 11
  • Beğen
Tepkiler: Rime